Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

[odległa przyszłość]Maszyna przez internet :)

<< < (2/10) > >>

uetam:

--- Cytat: "Wojtek M" ---
--- Cytat: "Quark-t" ---@ABu - ]Yhy, i nap rzykład osoby o niskim statusie prowadziłyby tylko kible, za to "szpece i wyjadacze toków" mogliby pohulać EP09  :)
--- Koniec cytatu ---

JA zamawiam ET22 z jakimś CIĘŻKIM bruttem. Brutta to jedyne słuszne składy. No i jak będzie nastawnia to nie obrażę się jak będę stał godzinę pod semaforem (bo jak się stoi to nic się nie dzieje) i pił kawę. Ehhhh marzy mi się to już od dawna. Jest wielka sceneria, około 20 składów. Każdy się loguje i bierze na hak wagoniki, a zamiast radia skype. Kurcze obejmował bym służbę na 12 godzin!! Bez kitu :)
--- Koniec cytatu ---

No....Ale przed tym jeszcze dluuuga droga :)

syn_maszynisty:
Mat_EU dlaczego przerwałeś taki piękny ciąg "rozmażania". Wszystkie pomysły są świetne, a jakby co to ja zamawiam Sm42+600 ton jako zdawke tak na 40-50 km :D albo Rumuna :D Aha i żeby jeszcze była mozliwość "popracowania" jako dyżurny ruchu:)

Cesky Kretek:

--- Cytat: "Tomi" ---w sytuacji gdy wirtualny maszynista "narazi zycie pasazerow lub pracownikow kolei" poprzez np. przerżniecie S1, przekroczenie predkosci itp. to wtedy (prawie jak w realu) dostawalby wypowiedzenie w postaci wywalenia z symulacji.
--- Koniec cytatu ---

A kto wtedy będzie prowadził ?? :> Skład pojedzie bez mechanika?? :) :>

EU07-483:

--- Cytat: "vampirek1" ---
A kto wtedy będzie prowadził ?? :> Skład pojedzie bez mechanika?? :) :>
--- Koniec cytatu ---

Ja myśle ze chętnych było by wielu i trzeba by sie było w kolejkach ustawiac aby sobie przez neta w MaSzyne pośmigac.
A ja do prowadzenie prosze ET22 i jakies zarąbiście cieżkie brutto ;)

Leszek:
Coś podobnego istnieje jeśli chodzi o symulatory samolotów. Można sobie objrzeć tu: http://www.pl-vacc.org/pol3/index.php

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej