Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[odległa przyszłość]Maszyna przez internet :)
syn_maszynisty:
No.. wiec jest jakaś możliwość zrobienia czegoś takiego :)
Aha i nastepny pomysł do wersji internetowej to wypisywanie wykazów, chociazby w notatniku:)
Cesky Kretek:
--- Cytat: "EU07-483" ---A ja do prowadzenie prosze ET22 i jakies zarąbiście cieżkie brutto ;)
--- Koniec cytatu ---
To ja bym mógł siąść obok i pogawędka na szlaku. Ale było by zarąbicho!!
Pozdro!! :)
TruckeR:
Zaczepiste by było coś takiego, ze się jest pomocnikiem :) Np. ciemny las, mamy S1, nic nie ma przed nami i jako ten wspomniany pomocnik musimy sprawdzić dlaczego stoimy, w tym czasie napadają nas ponure myśli itd :) Aha - jakby co - ja obejmuję manewry SM31 albo ST44 z jakimśtam ładunkiem . Fajnie by było, jakby można było być pasażerem, jakimś nastawniczym, manewrowym itd.
syn_maszynisty:
--- Cytat: "TruckeR" ---Zaczepiste by było coś takiego, ze się jest pomocnikiem :) Np. ciemny las, mamy S1, nic nie ma przed nami i jako ten wspomniany pomocnik musimy sprawdzić dlaczego stoimy, w tym czasie napadają nas ponure myśli itd :) Aha - jakby co - ja obejmuję manewry SM31 albo ST44 z jakimśtam ładunkiem . Fajnie by było, jakby można było być pasażerem, jakimś nastawniczym, manewrowym itd.
--- Koniec cytatu ---
No popatrz to o manewrowych to nawet nie pomyśląłem a to jest rewelka pomysł.... niedaleko mam bocznice szlakową i wszystkie zwrotki muszą tam przestawaic manewrowi/ustawiacze.... jakbym miał na kompie taką mozilwosc to by bylo extra :)
syn_maszynisty:
A tak na poważnie jest możliwość zrobienia czegoś takiego ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej