Mi tworzenie tras nie sprawia problemu. Tzn. układ torów, zwrotnice (ostatnio udało mi się uruchomić angielskie rozjazdy - działają! a nawet nie ma tego na trasie quarka), trakcja elektryczna też banał, budynki... (ich nie tworzę tylko modernizuję na własne potrzeby - ostatnio przerobiłem lokomotywownie, że tworzy półkole, a nie jedną piątą koła), eventy też opanowałem.... Myślałem żeby stworzyć własną trasę, ale nie mam właśnie ani zdjęć, ani pomysłu. W sumie do tej pory jest wciąż za mało obiektów (budynków itp.), że sam przejazd na trasie jest cholernie nudny. Ach marzy się SM42, wielka stacja i przetaczanie wagonów pod przyjeżdzające i odjeżdżające pociągi..). Ostatnio stworzyłem sobie evencik w którym SU46 wyciąga moje EU07 z lokomotywowni, sam rozłancza się, odjeżdża, a ja kontynuuje już pod trakcją.....
Co to Ostbahn to nie wiem... nie obiecuję że udało by się to wiernie otworzyć... śmieszą mnie te narzekania na temat wiernego odzwierciedlenia realnej długości torów... (co za różnica czy tor ma 50 czy 70 metrów?)
Kolejna sprawa (tragiczna dla mnie) to to że będę musiał wkrótce oddać komputer bo pożyczyłem... PIV 2.4 GHz z GF4 i przesiąść się na swój PII 350 MHz z 8MB Matroxem na którym tylko testowo działa... :(((( może chociaż dorobię trakcję...???