Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Tekstury AK

<< < (5/12) > >>

Mati_An:
Witam. Dopiero teraz zauważyłem, że jest paczka ze zdjęciami tej lokomotywy:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,7953.msg317076.html#msg317076

klimczok_mk:

--- Cytat: Mati_An w 17 Grudnia 2013, 16:15:05 ---Witam. Dopiero teraz zauważyłem, że jest paczka ze zdjęciami tej lokomotywy:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,7953.msg317076.html#msg317076

--- Koniec cytatu ---
Właśnie, i względem tych zdjęć od @mechatronika to te ciemniejsze zielone na twojej teksturze jest za jasne. Z resztą widać różnicę pomiędzy czołem, a bokiem loka.
A tak poza tym to proszę wrzucić poprawioną teksturę do ''Test Dodatków'', a nie pokazywać screeny z symulatora. Takie pokazywanie screenów powinno być upubliczniane jak tekstura dostała pozytywne oceny w "TD", a nie podczas pracy. Wrzucasz jednego screena w trakcie prac i tyle. A nie chwalisz się, i za jakiś czas tekstura nie zostanie wydana z przyczyn technicznych, a hejterzy i ''oczekiwacze'' zasypią cię spamem na PW.

AK2012:

--- Cytat: klimczok_mk w 17 Grudnia 2013, 16:42:41 ---Właśnie, i względem tych zdjęć od @mechatronika to te ciemniejsze zielone na twojej teksturze jest za jasne. Z resztą widać różnicę pomiędzy czołem, a bokiem loka.
A tak poza tym to proszę wrzucić poprawioną teksturę do ''Test Dodatków'', a nie pokazywać screeny z symulatora. Takie pokazywanie screenów powinno być upubliczniane jak tekstura dostała pozytywne oceny w "TD", a nie podczas pracy. Wrzucasz jednego screena w trakcie prac i tyle. A nie chwalisz się, i za jakiś czas tekstura nie zostanie wydana z przyczyn technicznych, a hejterzy i ''oczekiwacze'' zasypią cię spamem na PW.

--- Koniec cytatu ---
Myślę, że specjalnych oczekiwaczy na tę teksturę nie ma. Lokomotywę wrzucę do Testu jak ją poprawię - to chyba logiczne.
Teksturę robiłem z tych http://eu07.pl/forum/index.php/topic,7953.msg285317/topicseen.html#msg285317 zdjęć!

--- Cytuj ---A nie chwalisz się, i za jakiś czas tekstura nie zostanie wydana z przyczyn technicznych
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję za pozytywne nastawienie do realizacji projektu...

youBy:

--- Cytat: klimczok_mk w 17 Grudnia 2013, 16:42:41 ---A tak poza tym to proszę wrzucić poprawioną teksturę do ''Test Dodatków'', a nie pokazywać screeny z symulatora. Takie pokazywanie screenów powinno być upubliczniane jak tekstura dostała pozytywne oceny w "TD", a nie podczas pracy. Wrzucasz jednego screena w trakcie prac i tyle. A nie chwalisz się, i za jakiś czas tekstura nie zostanie wydana z przyczyn technicznych, a hejterzy i ''oczekiwacze'' zasypią cię spamem na PW.

--- Koniec cytatu ---
Idea działu na warsztacie jest taka, żeby pokazywać, coś co jest w trakcie opracowywania – jeśli tekstura dostanie pozytywne oceny w TD, to można ją po prostu opublikować.

AK2012:
Zacząłem także kleić kolejną siódemkę - EP07-376. Ale jak widać na 2 zdjęciu bede mial z tym troche roboty... :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej