Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Tekstury AK

<< < (12/12)

jarząbek019:
Wg mnie czoło jest do poprawy. Kolor pod numerem taborowym nie pasuje do reszty czoła.

Wokulski:
Dokładnie, te czoło jakieś takie dziwne.

AK2012:

--- Cytat: jarząbek019 w 03 Maja 2014, 21:53:27 ---Wg mnie czoło jest do poprawy. Kolor pod numerem taborowym nie pasuje do reszty czoła.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: AK2012 w 03 Maja 2014, 21:48:17 ---... Kilka poprawek, głównie odcieni kolorów i będzie mogła pójść na testy.

--- Koniec cytatu ---

To mam nadzieję wyjaśni sprawę. ;)

EDIT: Tekstura skończona, w najbliższym czasie wyślę do testu.

LHS_ST40S:
Czy mi się wydaje, czy ta Skoda jest zbyt czarna? Większość 182 CTL'a jest szara, no może pomijając 085-1 czy 101-6, które mają świeże malowanie po rewizji. W sumie te świeże też w miarę jak się brudzą i płowieją, to tracą swój kolor a dodatkowo spływająca z dachu rdza je "dekoruje" z góry na dół. Krótko mówiąc skopałeś jasność. Na poprzednim screenie wygląda to normalniej.

AK2012:
Rzeczywiście była trochę za ciemna. Już ją rozjaśniłem i wygląda porządnie. Dzięki za uwagę.

EDIT: Witam ponownie. Tekstura lokomotywy 182-065-3 jest już praktycznie gotowa, opublikuję ją gdy w TD otrzymam trzy potwierdzenia czy działa skrypt instalacyjny. Ponadto mam dobrą wiadomość. Po czterech miesiącach przerwy wznowiłem pracę nad lokomotywą EP07-376. Już poprawiłem wiele błędów. Myślę, że jutro bądź pojutrze wyślę poprawę do Testu i może przed wakacjami uda mi się ją wydać.

EDIT 2: W lakierni jest już kolejna lokomotywa. Jeszcze 2-3 dni pracy i powinna być gotowa. EP07-1062.

EDIT 3: Kończę robić jedną z dwóch trapezowatych siódemek: EP07-442. Druga będzie robiona od nowa EP07-338. Screen poniżej. Zdjęcia EP07-442 nadesłał @Exe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej