Potem po wielu wiadomościach ustaliliśmy by spotkać się w połowie.
Czyli w połowie drogi między @Sowi a @Woku.
Osoby z dalsza, jeśli były by chętne, niech piszą, wtedy razem pokombinujemy nad jakimś noclegiem czy inną formą spędzenia nocy :).
Co to znaczy pokombinujemy? Kto będzie pokrywał ceny noclegów? Ewentualnie rezerwacja, ale wtedy wymagana jest zaliczka i ktoś musi zapłacić. Jak będzie tak, ktoś zgłosi udział i nie przyjedzie?
Cii :p Może by tak przenieść konwersacje na fejsa na grupę żeby forum nie zaśmiecać.
Nie wiem czy to dobry pomysł, dwie już organizowały spotkanie. Jedna 15 latka zorganizowała melaż Sandry. Przyszło 1 tysiąc osobników, grozi jej poprawczak. Druga 23 letnia studentka zorganizowała spotkanie w Krakowie na Zakrzówku. Przybyło 23 tysiące osobników, zagrożenie 8 lat pozbawienia wolności. Ale to jest fejsbuk, klikasz zorganizuj spotkanie i nie masz na to wpływu.
Na pewno nikt tego nie będzie wczas rano, ani późno wieczorem. Na pewno tak będzie oscylowało między 9:00 a 15:00. W tym czasie nawet trochę z dalsza mogą dojechać. Znając nasze realia 28 grudnia może być różnie. Może być zima, ale nie musi. Zawsze można przed południem zorganizować spotkanie w plenerze. Po południu w zarezerwowanym lokalu, jeśli to ma być spotkanie zamknięte. Bo takie a tam w jakieś knajpie się spotkamy, to nie to.
Ja daleko nie mam, ale raczej nie będę. Zresztą z moich okolic na pewno będzie mocna grupa.