Oj oj.. mój post stał sie przyczyną sporów.. źle.. nei chodzi mi o to żeby stworzyć paczke na 80 MB.. ja chce tylko zeby taka paczka miala wszystko powpisywane, tak zeby dzialaly mi wszystkie wagony, lokomotywy, caly tabor itp. bo nie potrafie robić tych calych wpisów..
A moim zdaniem, powinna się ukazać CAŁOŚCIOWA paczka. Niech waży 80MB. A dlaczego? Nie będzie wtedy kłopotu z wpisami, lokami i innymi rzeczami, które są opisane na forum. Jak ukazała się paczka unofficial, to nikt nie miał nikomu za złe, że waży 51MB. Jakoś nie widziałem postów, że "za długo się ściąga" itp.... Ale moze mam krótkowzroczność? :)
A zauważyłęm i wiem to po sobie że jak czegos nie wiem to pytam, a nie szukam..
I właśnie powinno być na odwrót... Najpierw szukaj, potem pisz!!!
i tak robi większość ludzi moim zdaniem.. szczególnie nowych.. tylko prosze tych "porządnych forumowiczów umiejących posługiwać sie lupką" o nie obrzucanie mnie błotem :)
I będą obrzucani błotem, ponieważ jak pisałem wcześniej... Są zasady na forach internetowych. Skoro ktoś ich nie przestrzega, to MUSI ponieść konsekwencję! Niestety. Jak czytasz po raz 100 post, w którym ktoś pisze, że maszyna mu nie działa, nie wkur***ił byś się? I nonstop odpowiadać tym samym? UŻYWAJ SZUKAJKI, lub podajesz linka do wcześniejszych odpowiedzi! Nie byłoby łatwiej, przyjemniej i przejrzyściej, gdybyś użył szukajki? Znalazłbyś odpowiedź i wszystko byłoby jasne. Dopiero gdy nie rozwiąże to problemu wtedy pisać na forum:
1. W odpowiednim dziale
2. Treściwie i konkretnie opisać problem (a nie w stylu:
nie działa)
A o nowych trasach bardzo prosze informować także na forum, że takowa zaistniała.. Bo na forum zaglądam codziennie, a do downloadu dopiero jak przeczytam u Borysa w opisie gdzie jeździ... :)
Hmm tutaj też zastrzeżenie mam. Bo niektórzy bulwersują się, że na forum jest bałagan (i piszą ostrzejsze określenia)! Ale wg mnie po to jest dział download, aby umieścić tam pliki. Ale nie każdy się "stosuje" do tego, więc łatwiej jest umieścić linka na forum niż w dziale download... Bo większość użytkowników więcej zagląda na forum niż do działu download. Ale cóż... Tak już jest i tak będzie. :)