Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Komu potrzeba PoKeys56?

<< < (3/3)

miko22:
Za sprowadzenie (inaczej po prostu transport do Polski) i tak musiałbym zapłacić, a kiedy zamawiam u polskiego, dostawcy przynajmniej płacę w zł, a nie w €. Ale tak się zastanawiam, czy nie poczekać na promocję producenta, który co jakiś czas oferuje darmową wysyłkę. Tylko, że to równie dobrze może być dopiero pod koniec roku, a im wcześniej będę miał PoKeysa, tym lepiej. Dlatego też dałem taką informację, jaką dałem, bo może ktoś też chciałby mieć ten kontroler jak najwcześniej. Wtedy koszty sprowadzenia/transporu do Polski się podzielą. Jeśli nikt się nie zgłosi to trudno, poczekam, bo ponad stówy na pewno nie dam za samo sprowadzenie/transport do Polski, a później jeszcze te 17 pod adres.

Gonza:
To ile Pokeys jest aktualnie u polskiego dystrybutora? 50 EUR to aktualnie w przeliczeniu 220 zł. Sprawdzałem na stronie producenta wczoraj jak i dzisiaj i wysyłka do PL jest darmowa.

miko22:
U polskiego dystrybutora są obecnie 2 PoKeys55, a mi potrzeba 56-kę, których nie mają. Jak zapytałem o możliwość sprowadzenia, to odpisali, że dla 1 szt. im się nie opłaca (dodajmy, że nie naliczają sobie marży, bo też pytałem), chyba, że w całości pokryję koszty sprowadzenia, które wg nich wynoszą obecnie 25€. Mógłbyś powiedzieć, gdzie na stronie producenta jest informacja o darmowej wysyłce? Najlepiej jakbyś podał linka albo oznaczonego screena.

Gonza:
Jak dodasz Pokeys do koszyka, to następnie kliknij na koszyk i daj View cart. W następnym kroku daj opcję Estimate shipping and taxes, wybierz Polskę, województwo, wpisz kod pocztowy i kliknij Get quotes. Mi wyskakuje Free shipping. Dajesz Apply shipping i dalej Checkout jeśli chcesz przejść do sfinalizowania zakupu. W późniejszym etapie jest wciąż Free shipping, także to raczej nie pomyłka.
Screena Ci nie wrzucę bo z tableta piszę.

miko22:
Udało mi się zamówić kontroler u producenta. Temat jest do zamknięcia.

Zamykam.
adsim

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej