Autor Wątek:  Wydzielone z pewnego wątku o wagonie  (Przeczytany 1561 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hanys

• Deweloper
    • Trainz Download Center
  • Otrzymane polubienia: 1095
Wydzielone z pewnego wątku o wagonie
« dnia: 21 Lipca 2013, 18:35:10 »
Akurat tak się składa, że oświetlenie mam ustawione na 0 z każdej strony. Oświetlenie jest jednakowe dla każdej części i są różnice między czołem a bokiem. I nie wiem czy zapominałeś, bo skupiłeś się tylko na wersji *t3d *tga, a co z wersją *e3d, *dds?
Koleś, przeczytaj wątek od A do Z. A wywnioskujesz że DDS zostanie przesłana jak wagon zostanie skończony. O ile zostanie skończony bo na razie każdym kolejnym postem odbierasz chęci do dokończenia tego wagonu. Żegnam.

Prace z wagonem wstrzymane do odwołania.

Miałeś swoje 5 minut, pokazałeś na co Cię stać. Wyżywałeś się słownie na kolegach, gdzieś miałeś uwagi Moderatorów dotyczące zarówno Twojego stosunku do ludzi, jak i przestrzegania regulaminu w kwestii chociażby wstawiania obrazków jak robią to inni. Ale nie, Twój upór musiał wziąć górę. Numer z komentarzem uświadczył nas tylko w przekonaniu, że nie jesteś godny zaufania. Plus masz za wysokie ego, bo ja nadal nie wiem na jakiej zasadzie śmiesz ogłaszać wielki koniec współpracy ludzi z trainza. Bo Ty tak mówisz? Ależ proszę. Pośmiejemy się razem :) A tymczasem kolego @hanys - żegnasz się z funkcjami na forum (także ukrytym betatesterem) no i przygarniasz czerwonego kropka. Za głupotę w postaci spamu.
AtapiCl

« Ostatnia zmiana: 24 Lipca 2013, 01:03:06 wysłana przez AtapiCl »

Offline Benek

• Moderator
  • fb.com/benek.maszyna
    • Moja strona o MaSzynie
  • Otrzymane polubienia: 17
Odp: Wydzielone z pewnego wątku o wagonie
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Lipca 2013, 18:36:24 »
Szczerze powiedziawszy już "rzygać" mi się chce tym wagonem jak widzę kolejny twój post. Tyle ode mnie.
Proszę o spokój. Wiem, że się nie lubicie, ale na forum nie powinniście się prowokować.
Hanys: jak Klimczok za bardzo się czepia, to trzeba wyjaśnić gdzie leży przyczyna takiego stanu i jak wygląda kwestia jego poprawienia.
Klimczok: na siłę się też nie doszukuj byle pierdół.
Inni użytkownicy: popierajcie bądź negujcie decyzje tych użytkowników. Jak będzie 4:1, to łatwiej będzie ocenić kto ma rację.
Jak się nie ogarniecie, to sprawa trafi wyżej.

Offline AtapiCl

• Zasłużony dla Symulatora
    • O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 212
Odp: Wydzielone z pewnego wątku o wagonie
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Lipca 2013, 00:23:05 »
Koleś, przeczytaj wątek od A do Z. 

Koleś, to Ty sobie możesz do koleżków z podwórka mówić. Ogarnij się, albo zabieraj zabawki i zmień piaskownicę. A tymczasem odpoczywasz od forum. Wakacje są, korzystaj.

EDIT: 24.07.2013 / 00:45
Wydzielam i zostawiam na widoku ku przestrodze.
« Ostatnia zmiana: 24 Lipca 2013, 00:49:50 wysłana przez AtapiCl »