Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Trasy przemysłowe pod szyldem PMP PW
Żabek:
Dzieki :D
Skończyłem układać tory, teren jest mniej więcej w połowie. Są dwa plany, których celem jest uzmysłowienie, jak mało zostało zrobione i jak dużo jeszcze pozostało. Jeden jest tutaj , a drugi tutaj . Fragmenty zrobiobe zaznaczone są na czerwono. Należy dodać, że plany pochodzą ze strony http://www.przewoznicykolejowi.kolej.szczecin.pl. Niestety brakuje nadal tekstur budynków (typu nastawnie) i innych obiektów. To tyle. Pozdrawiam
Żabek
Żabek:
Nowy skrin:
Szymon:
Wow......trasa jest super,gratuluje ci wspaniałego projektu,musze Ci powiedzieć ze trasa jest bardzo ładnie wykonana.Jeszcze raz gratuluje.
Żabek:
Z przykrością zawiadamiam, że w związku z brakiem niezbędnych tekstur oraz brakiem czasu spowodowanym nowym semestrem, prace nad trasą zostają wstrzymane na czas bliżej nieokreślony. Wszelkie ewentualne głosy sprzeciwu/niezadowolenia proszę kierować na PW. Dziekuję.
Żabek:
Witam!
W związku z natłokiem nauki, zmuszony byłem całkowicie wstrzymać pracę nad trasą. Ale oto zbliżają się ferie (tzw. "przerwa wiosenna") i prace ruszają pełną parą. Obecnie "na warsztacie" znajdują się równolegle "ziemia" - czyli całe ukształtowanie terenu oraz budowa sieci trakcyjnej. Wyszedłem z założenia, że nie ma co wypuszczać trasy zelektryfikowanej z lokami elektrycznymi bez sieci trakcyjnej :P
Tak więc lada moment pojawią się nowe skriny. Borykam się jednak z małym problemem. Czy jest może nowsza wersja skryptu max->scn, która umie eksportować zwrotnice. Bo tej co ją mam, niezbyt to wychodzi :(
Pozdrawiam
Żabek
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej