Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Całkowo
EU05:
Skoro jesteś z Gdańska, możesz pojechać na ŻKD http://www.ptmkz.prv.pl
adampkp:
--- Cytat: "slimson" --- b) nie mam pomyslow (ale z tym pewnie nie byloby problemow, prawda adam??:P)
--- Koniec cytatu ---
No dajmy na to, że prawda... :P
Hej! ;)
ST44:
--- Cytat: "hejnal" ---A to niespodzianka :)
Myślałem że nikogo ten lok nieobchodzi więc przerwałem prace na kabinie.
Lok jest gotowy i działa jako dumb. Wersja z kabiną (działającą) też jest ale nieskończona tzn. mozna wsiąść i sterować ale brak jest wskaźników/
--- Koniec cytatu ---
Mógłbyś to gdzieś powiesić lub chociaż jakiegoś screena zapodać?
--- Cytat: "hejnal" ---Napiszcie trase z torem 750 a niedługo będzie tabor.
--- Koniec cytatu ---
Narazie można by dorobić kawałek torów do tych istniejących na Całkowie.
--- Cytat: "slimson" ---
c) nigdy nie bylem na waskich torach wiec nie mam pojecia jakie tam klimaty panuja
--- Koniec cytatu ---
Gdyby pomysł z dobudowaniem kawałka torów wąskotorowych na Całkowie wypalił to myślę, że na dobry początek wystarczyło by zrobić z kilometr wąskich torów (może nawet mniej) z dwoma przystankami na końcach i poprostu jechały by się samym lokiem (w przyszłości lokiem z wagonami) od jednego do drugiego. Sama trasa uzupełniła by chyba klimat czasów świetności wąskotorówek. Gdyby dorobienie ewentualnego terenu dookoła nastręczało zbyt dużo trudności to można by poprowadzić tor wąskotorówki w pobliżu normalnego. Mam nadzieję, że pomysł się spodoba :)
Jaco:
--- Cytat: "ST44" ---Gdyby dorobienie ewentualnego terenu dookoła nastręczało zbyt dużo trudności to można by poprowadzić tor wąskotorówki w pobliżu normalnego. Mam nadzieję, że pomysł się spodoba :)
--- Koniec cytatu ---
To by było nawet realistyczne! Tak bywało choćby na GKW (785 mm), KKW (750 mm), czy na Gdańskich KD (750 mm). Przykładów jest wiele.
TruckeR:
--- Cytat: "slimson" ---Calkowo MUSI dzialac na wersji nieoficjalnej z lipca. Na innych nie testowalem.
--- Koniec cytatu ---
Na wersji 220204 też działa. Chcę tylko zauważyć, że ja nie miałem żadnego problemu z torami traski . BTW: Tak mi się przypomniało, że jakiś czas temu na Twoim serwerze z obrazkami z Całkowa znalazłem plik .scn, który wywalił się od razu po uruchomieniu z powodu braku masy modeli i tekstur :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej