Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa

Test z techniki ruchu dla kierownika pociagu

<< < (4/6) > >>

Anrej:

--- Cytat: Paczkuś w 05 Stycznia 2013, 08:16:20 ---
--- Cytat: Anrej w 05 Stycznia 2013, 01:40:32 ---Była próba zrobienia coś takiego maszynowe prawo kierowania , ale jak widać upadło. Być może dlatego że najnowsze exe nie zapisują parametrów i nie ma aplikacji do odczytywania taśmy z przejazdu.
--- Koniec cytatu ---
Jesteś w błędzie.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz nie lubię niedomówień. Ja tak to widzę.

--- Cytat: Sawi w 05 Stycznia 2013, 10:39:48 ---
--- Cytat: Anrej w 05 Stycznia 2013, 01:40:32 ---Być może dlatego że najnowsze exe nie zapisują parametrów i nie ma aplikacji do odczytywania taśmy z przejazdu.

--- Koniec cytatu ---
Doprawdy jesteś tego pewien? Sprawdź dokładnie. Fakt faktem programu htv.exe nie ma w PC, lecz nie zmienia to faktu iż Zapisywanie parametrów fizycznych pojazdów ma się dobrze i działa. A taki program można sobie bez problemu pobrać.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że jestem pewien, nie muszę wszystkiego sprawdzać.

--- Cytat: AtapiCl w 05 Stycznia 2013, 10:52:43 ---Chciał powiedzieć, że nie miało się dobrze i nie działało przez pewien czas. I to stosunkowo niedawno.
--- Koniec cytatu ---
Oparłem sie na wpisach w tamtym temacie.

--- Cytuj ---Problem w tym, że na chwilę obecną nowe exe nie tworzy plików potrzebnych do stworzenia taśmy. I póki co nie zapowiada się na zmiany w tym kierunku.
--- Koniec cytatu ---
Ostatni wpis był 22 Marzec 2012, 08:16:25, dzisiaj mamy 05 styczeń 2013, to też może o czymś swiadczyć.

--- Cytat: EU40 w 05 Stycznia 2013, 14:57:21 ---
--- Cytuj ---Była próba zrobienia coś takiego maszynowe prawo kierowania , ale jak widać upadło. Być może dlatego że najnowsze exe nie zapisują parametrów i nie ma aplikacji do odczytywania taśmy z przejazdu.
--- Koniec cytatu ---
Ja tam zdałem :) Trzeba się było zapisać Anrej na egzamin, a nie teraz negatywnie pomysł oceniać.
--- Koniec cytatu ---
Gratulacje że zdałeś. Jestem ciekawy jaki procent zdało. Gdzie ja negatywnie pomysł oceniłem, możesz powiedzieć. Ja tylko odniosłem sie do wypowiedzi.

--- Cytat: marzena w 04 Stycznia 2013, 19:15:17 ---Pomysł na tworzenie testów może się podobać i może na tej stronie powstanie coś podobnego. Jeżeli każdy zainteresowany dorzuciłby swoje pytanie, budowany test (tematyczny) mogłoby szybko się rozbudować. Jeżeli będą błędy, to będą stanowiły temat do dyskusji i w ten sposób na błędach można też czegoś się nauczyć.

--- Koniec cytatu ---

EU40:
Strasznie nerwowy dzisiaj jesteś :) ale masz rację. Negatywnie pomysłu z MaSzynowym prawem kierowania nie oceniłeś. Publiczne Pardon!

marzena:
Nie rozumiem, co czynią złego ludzie, którzy poświęcają swój czas na tworzenie testów i je udostępniają innym? Jak się komuś nie podoba taka forma sprawdzianu, to nie musi do nich zaglądać. A to, czy jest tworzony przez ludzi kompetentnych (z wiedzą), będzie można ocenić po ich przeanalizowaniu. W internecie można znaleźć wiele rzeczy niewiadomego pochodzenia, w tym testy. A test, o którym mowa, mógłby mieć swoich jawnych autorów pytań i Anrej, jak i każdy z forumowiczów mógłby mieć swój wkład i wykazać się, a nie tylko krytykować czyjś pomysł bez uzasadnienia. Poza tym, testy, to nie mój "wynalazek".

Anrej:

--- Cytat: marzena w 12 Stycznia 2013, 13:17:39 ---Nie rozumiem, co czynią złego ludzie, którzy poświęcają swój czas na tworzenie testów i je udostępniają innym? Jak się komuś nie podoba taka forma sprawdzianu, to nie musi do nich zaglądać. A to, czy jest tworzony przez ludzi kompetentnych (z wiedzą), będzie można ocenić po ich przeanalizowaniu. W internecie można znaleźć wiele rzeczy niewiadomego pochodzenia, w tym testy. A test, o którym mowa, mógłby mieć swoich jawnych autorów pytań i Anrej, jak i każdy z forumowiczów mógłby mieć swój wkład i wykazać się, a nie tylko krytykować czyjś pomysł bez uzasadnienia. Poza tym, testy, to nie mój "wynalazek".

--- Koniec cytatu ---
Testy to powinien robić ktoś kompetentny. A nie tak każdy wymyśla pytanie i odpowiedzi. Najczęsciej stosowane są przy sprawdzaniu na egzaminie. W internecie mozna znaleź przepisy, opracowania z dziedziny kolejnictwa i poszerzać wiedzę. Często to sa orginały.

marzena:
Czyżby na FORUM brakowało ludzi mądrych i kompetentnych? Na pewno nie. Test może mieć różną formę, w tym formę zabawy edukacyjnej i służyć wymianie opinii. Dlaczego z testem mamy się spotykać tylko na egzaminach? Ale jak nie ma takiej woli, to nikt nikogo do niczego nie zmusza. Nie, to nie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej