Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Propozycja odnośnie radia

<< < (7/18) > >>

EP07-1057:
Witam

Myśle że można by było stworzyć różne dźwięki do maszyny. Kwestia jest taka o odpowiedni zdefiniowanie ich w klawiszach na klawiaturze. Bo prawie wszystkie są już zajęte a biorąc pod uwage że w każdej wersji maszyny są nowe dodatkowe funkcje.

Quark-t:

--- Cytat: "eu07-007" ---
Myśle że można by było stworzyć różne dźwięki do maszyny. Kwestia jest taka o odpowiedni zdefiniowanie ich w klawiszach na klawiaturze. Bo prawie wszystkie są już zajęte a biorąc pod uwage że w każdej wersji maszyny są nowe dodatkowe funkcje.
--- Koniec cytatu ---

Eee.. jaki jest sens ręcznego odpalania dźwięków? (jedziemy jedziemy... no to teraz sobie... puścimy kierpocia i klap w klawisz...) to już lepiej zdefiniować event przy torze dla jakiegoś podania przez radio, niekoniecznie przecież dla nas. Moim zdaniem tak jest lepiej, bo przecież mech nie nagrywa sobie rozmów na dyktafon i nie odpala ich sobie jak mu sie podoba :P

hejnal:

--- Cytat: "Quark-t" ---mech nie nagrywa sobie rozmów na dyktafon i nie odpala ich sobie jak mu sie podoba :P
--- Koniec cytatu ---

A skąd wiesz że nie? ;)

Quark-t:

--- Cytat: "hejnal" ---
--- Cytat: "Quark-t" ---mech nie nagrywa sobie rozmów na dyktafon i nie odpala ich sobie jak mu sie podoba :P
--- Koniec cytatu ---

A skąd wiesz że nie? ;)
--- Koniec cytatu ---

Bo ma ważniejsze rzeczy na głowie niż zajmowanie się duperelami

Tomek_SMKS2:
Jestem za wprowadzeniem dźwięków z radia. Takowe nagrania mogę udostępnić, niestety nie potrafię ich zastosować w Symulatorze.
Można zrobić tak, że dźwięki będą odgrywane po naciśnięciu jakiegoś klawisza- tak chyba jest prosto zrobić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej