Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Propozycja odnośnie radia

<< < (8/18) > >>

Szymon:
Słuchajcie nie ma sensu robic dźwięków odgrywanych prez wiśnięcie jakiegoś klawisza bo jest to :
Po pierwsze "stuczne"
Po drugie to ma byc symulator,a jesli my sami będzemy sobie odgrywać dźwięki to już nie będzie symulator.

Proponuje abym  nagrał najpierw dźwięki a potem będziemy myśleć jak to wstawić do scenerii i jak je odpalać.
Jeśli ktoś ma inne koncepcje to prosze je podac.
Mam juz nagrane 2 dźwięki są to prosba o zewolenie na wjazdowy i odpowiedź dyspozytora,wybrałem te ponieważ myśle ze są one bardziej uniwerslane jeśli kltoś ma nowe to prosze mi powiedzieć co a nagram.

EU07-457:

--- Cytat: "Szymon" ---Słuchajcie nie ma sensu robic dźwięków odgrywanych prez wiśnięcie jakiegoś klawisza bo jest to :
Po pierwsze "stuczne"
Po drugie to ma byc symulator,a jesli my sami będzemy sobie odgrywać dźwięki to już nie będzie symulator.
--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się z Tobą. Natomiast bardzo podoba mi się propozycja @Quarka-t o zdefiniowaniu eventu przy torze. Moim zdaniem byłoby to o niebo lepsze od "ręcznego" odgrywania dźwięków.

Szymon:
Tak,EU07-457 propozycja Quarka podoba mi sie i podjął bym sie tego jak bym umiał.
Jeśli ktos udzieli mi lekcji z tego jak zrobić dżwięk w trasie to chętnie to zrobie.

Szymon:
Mam jescze jedno pytanie czy moz.ę ktoś mi podać w której wersji był ten sygnał odjazdu przez radio.
Prosze!!!

Quark-t:
W trasie Bochnia - Brzesko. Plik bochnia/bochnia_events.inc czy jakos tak. Są komentarze wewnątrz pliku - łatwo się można połapać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej