Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Propozycja odnośnie radia
Szymon:
Weoicie co zrobimy tak podajcie mi wersje w której jest nagrany ten dźwięk z tego radia a ja sie podejme zrobienia tych dźwięków do maszyny.
Zrobie kilka "prototypów"i wtedy zadecydujemy co z tym zrobic.
Tylko prosze was dajcie mi namiary w którą wersje mam sie zaopatrzyć zeby był ten sygnał odjazdu przez radio.
ok!!????
Szymon:
Słuchajcie mm nagrane kolejne dźwiękizapraszam na priv lub prosze mi podać adres to pzreśle na poczte
hejnal:
--- Cytat: "|andy|" ---Poza tym kierownik nie będzie kręcił, lecz będzie krzyczał przez radio, bo wtedy na pewno zostanie usłyszany
--- Koniec cytatu ---
Zanim się zrobi kolejna kłótnia z mojego powodu to wyjaśnie jak było naprawde:
Na stacji Kraków-Płaszów stał pociąg. Jego lokomotywa to byk. Pociąg czekał z odjazdem na inny pociąg (tzw skomunikowany). Kiedy ten drugi przyjechał (zanim jeszcze ludzie drzwi otworzyli) kierownik odgwizdał odjazd. Peron był po przeciwnej stronie niż nastawnik więc mech ani myślał się wychylać. Z drugiego pociągu wysiadła pani i chciała wsiąść do tego pociągu co właśnie odjechał (ale kierpoć za szybko odgwizdał odjazd więc nie miała czasu żeby spokojnie wysiąść). Kierpoć nie miał chyba radia bo zaczoł kręcić stopa, było już ciemno a on nawet latarki nie miał (BUHAHAHAHAHAHAHAHA). Jakiś kolejarz na peronie dołączył się do kręcenia. Mech nawet nie spojrzał w lusterka więc dał po nastawniku. Pani która chciała wsiąść sypneła wiązanką (nie wiem czy chodziło jej o kierpocia czy o mecha ;) ).
Już pisałem że przepisy a rzeczywistość to dwie różne rzeczy.
PS Apropo mordercy, mechanik nie ma wpływu na to czy ktoś na peronie wpadnie pod pociąg więc nie piszcie bzdór bo się żygać chce!! :/
err:
a może dla urozmaicenia jakaś kraksa na przejeździe? :D
pozdrawiam wszystkich :)
uetam:
--- Cytat: "err" ---a może dla urozmaicenia jakaś kraksa na przejeździe? :D
pozdrawiam wszystkich :)
--- Koniec cytatu ---
A to akurat mozna latwo zrobic :)
Tylko ze auto ani lok nie beda uszkodzone, ale np. auto moze lezec gdzies w rowie, a lok moze sie wykoleic...To mozna prosto zrobic ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej