Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Propozycja odnośnie radia

<< < (4/18) > >>

pablo24:
Mysle ze to dobry pomysl ten co rzuciłes mozna by spróbowac ale jeszcze warto poczekac na inne propozycje
Pozdrawiam
P.S nagrac głosy moge z szumami tylko nie wiem czy to wypali zrzucajac na kompa

|andy|:

--- Cytat: "eu07-007" ---Np. mamy wjazdowy na STÓJ no naciskami klawisz i jest "Nowy Sad tu  EX 3510 przy wjazdowym mam STÓJ proszę o dyspozycję odbiór ....... itd a potem mamy odpowiedź"
--- Koniec cytatu ---

Pisałem gdzieś, że ciekawym urozmaiceniem byłoby dyktowanie rozkazu (pominięcie S1) przez radio.

Szymon:
Cześć!Gdzie można znaleźć ten sygnał odjazdu to co dyktuje,bo nie moge znaleźć.
prosze o odpowiedź!!!

Quark-t:

--- Cytat: "|andy|" ---
--- Cytat: "eu07-007" ---Np. mamy wjazdowy na STÓJ no naciskami klawisz i jest "Nowy Sad tu  EX 3510 przy wjazdowym mam STÓJ proszę o dyspozycję odbiór ....... itd a potem mamy odpowiedź"
--- Koniec cytatu ---

Pisałem gdzieś, że ciekawym urozmaiceniem byłoby dyktowanie rozkazu (pominięcie S1) przez radio.
--- Koniec cytatu ---

Ech.... uprzedzasz moje pomysły :P Na trasie którą właśnie zaczynam miał być zdefiniowany rozkaz minięcia S1 podany przez radio tudzież zezwolenia odjazdu coś a'la Bochnia z tym że słowne. a nagrywane własnoustnie :)

|andy|:

--- Cytat: "Quark-t" --- Ech.... uprzedzasz moje pomysły :P
--- Koniec cytatu ---

Przepraszam ;)

--- Cytat: "Quark-t" --- Na trasie którą właśnie zaczynam miał być zdefiniowany rozkaz minięcia S1 podany przez radio tudzież zezwolenia odjazdu coś a'la Bochnia z tym że słowne. a nagrywane własnoustnie :)
--- Koniec cytatu ---

Czy trudne do wykonania byłoby takie coś:
1) kierownik daje odjazd
2) ruszamy
3) kierownik krzyczy przez radio, że jeszcze ktoś biegnie, żeby stawać
4) stajemy
5) kierownik ponownie daje odjazd
6) normalnie jedziemy  ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona