Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Propozycja odnośnie radia

<< < (3/18) > >>

Szymon:
Słuchajcie nagrałem i jeśli ktos chce zobaczyć co wyszło z tej pracy to prosze mi dac znak wyśle na meila.

pablo24:
Witam mam nadzieje że wkrótce bedzie mozna usłyszec sygnał odjazdu dyspozytora lub kier pociagu mam nadzieje że to sie uda MAM radiostacje z czestotliwoscia koleji i tam jak cos mozna nagrac  jak mówia coś ciekawego co mozna by uzyc w symku

EP07-1057:
Witam myśle że mógłbym się zająć nagraniem odgłosów radiowych, tylko musze wiedzieć co mam nagrać bo chyba wiem jak dodać szumy. Czekam na propozycje :)

EP07-1057:
Witam
Nie chce nie potzrebie zaczynać nowego wątku i dlatego pisze to w tym temacie.
mam jeszcze jeden pomysł, tylko wydaje mi sie głupi ale sami oceńcie. Co myśłicie żeby np nagrać jakieś dźwięki i zdefiniować je odpowiednio wolnymi klawiszami. Np. mamy wjazdowy na STÓJ no naciskami klawisz i jest "Nowy Sad tu  EX 3510 przy wjazdowym mam STÓJ proszę o dyspozycję odbiór ....... itd a potem mamy odpowiedź" Co wy na to?
wiem że może głupie ale mi się podoba i czy jest to do zrealizowania? Prosze o opinię,propozycje i wskazówki bo chciałbym coś takiego zrobić. Z góry dzięki :)))))))))

pablo24:
Witam nie mam problemu z nagraniem głosów moze nagrac dyspozytora kierujacego Eu 07 na tor boczny lub do szopy,albo z szopy na obrotnice (tylko jak bedzie trasa z obrotnica)albo skierowanie kolosa na tor przed stacja.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz z podpowiedzia jak to wyglada z twojej strony

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej