Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Zlecenia na dostarczenie materiałów dla Hanysa
hanys:
Zlecenie na dostarczenie zdjęć lokomotywy w barwach EURO 2012 EP09-036 "Irlandia" odwołane. Pozdrawiam
hanys:
Witam. Chciałbym przypomnieć iż proszę kolejny raz o zrobienie fotografii na tekstury lokomotywy ES64F4 E189 polskie oznaczenie EU45. Głównie mi chodzi o malowanie Cargulowskie. Często można je spotkać w Poznaniu z tego co mi wiadomo, wiec głównie prośbę kieruję do Poznaniaków. Tak jak zawsze, bok, czoło i inne detale. Np. Reflektory, fajnie było by jak by ktoś dorwał reflektor czerwony. Na dodatek jeszcze wózek bym prosił. Plany się nieco zmieniły wiec fotografie zapewne w 100% wykorzystam dla celów Maszyny. W załączniku pokazuję screeena ESa, którego przerabiam dla MaSzyny. Mam nadzieje że to zmotywuje osoby które mają możliwość i mogą sfotografować tego Eurosprintera. "Nie pytać kiedy będzie model- będą fotki będzie model."
hanys:
Witam. Chciałbym Wam, użytkownikom przypomnieć, iż model jest już właśnie na ukończeniu. Model ES64F4 E189 Siemensa. A fotografii wciąż jak kot napłakał. Zatem jeszcze raz, zwracam się do Was o nadesłanie jakichkolwiek fotografii na tekstury. Miło by było jak były by to jakieś zagraniczne (mam tu na myśli DB). Poniżej napiszę spis jakie posiadam.
E189-150 (wersja Historyczna i z okleiną AWT)
E189-153 (wersja czarna z logo na czole PKP Cargo oraz z okleiną PKP Cargo)
E189-154 (wersja z oleiną PKP Cargo - foto marnej jakości)
E189-459 (czarna z logo ITL na czole - marna jakość)
E189-846 (wersja biała z logo na czole PKP Cargo oraz z okleiną PKP Cargo)
E189 Hector Rail - składanka fotografii
E189-918 Rail Traction Company - (wersja biała z fikuśnymi paskami na pudle)
E189-208 ERS Railways od kolegi mechatronik.
W planach modyfikacja czarnej E189-150 na numer 153 z logotypem PKP Intercity oraz czarna E189-455 z logotypem Przewozy Regionalne. Tj, fotografie na te dwie ostatnie mam, lecz marnej jakości i postanowiłem zrobić jedną, którą potem będę modyfikował.
W załączniku przesyłam przedpremierowy screen na dowód, że model jest już przeniesiony do MaSzyny.
Wstaw przecinki.
Benek
Tyrystor:
@hanys Jeżeli Ci odpowiada, to wrzuciłem do tematu zdjęcia 189 456 - 8.
Reg. Zakazy: 10
Proszę poprawić.
Rozi
hanys:
--- Cytat: Tyrystor w 16 Sierpnia 2013, 15:15:51 ---@hanys Jeżeli Ci odpowiada, to wrzuciłem do tematu zdjęcia 189 456 - 8.
--- Koniec cytatu ---
Każdy materiał się przyda. Wielka prośba dla Warszawiaków. Prosiłbym o sfotografowanie pojazdów typu Elf na tekstury. Czy KM, czy SKM. Może być to i to. Wystarczy jeden bok EZTa w całości sfocić. Foty jak na razie dla celów Trainzowych, w przyszłości analogicznie dla MaSzyny.
Pozdrawiam.
Prosiłbym piszemy łącznie.
Benek
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej