Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Zlecenia na dostarczenie materiałów dla Hanysa
hanys:
Tzn. Im więcej tym lepiej co nie ? Bo zapewne też kto inny będzie chciał zrobić bądź z owych fot skorzystać. Aczkolwiek ja pozostanę na razie przy 185 i 133.
pol102:
Chciałbyś może BR285-129 Lotosa?
hanys:
Traxxa spalinowego jak na razie nie potrzebuję ponieważ nie ma modelu ani w Trainz ani w MaSzynie ;) A poza tym fotki owego egzemplarza posiadam.
fuji8:
--- Cytat: hanys w 15 Listopada 2012, 16:15:40 ---Traxxa spalinowego jak na razie nie potrzebuję ponieważ nie ma modelu ani w Trainz ani w MaSzynie ;)
--- Koniec cytatu ---
[OT]Był swego czasu model tegoż traxxa w testach. Autorem modelu(albo jego przeróbek) był chyba @WSK, jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić. Co się z nim dzieje, albo co było w nim do poprawy?[/OT]
Benek:
--- Cytat: fuji8 w 15 Listopada 2012, 16:59:21 ---[OT]Był swego czasu model tegoż traxxa w testach. Autorem modelu(albo jego przeróbek) był chyba @WSK, jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić. Co się z nim dzieje, albo co było w nim do poprawy?[/OT]
--- Koniec cytatu ---
Jest tam kilka niedociągnięć. Były zgłaszane uwagi, ale z tego co widzę, to ostatecznie Jacek nie wrzucił poprawek. Model nie może zostać opublikowany.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej