Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Zlecenia na dostarczenie materiałów dla Hanysa
KlimaT:
--- Cytat: PanMechanik w 21 Października 2012, 07:22:07 ---
--- Cytat: hanys w 20 Października 2012, 20:55:09 ---A co do tej 133, to rezerwował ktoś ją u Ciebie? Bo zupełnie jakoś mi parę stron uciekło z fototekstur :P i teraz przeglądam że ją wstawiłeś. Jeżeli wolna to się ją również zajmę.
--- Koniec cytatu ---
Nie ja jestem autorem tych zdjęć, ale zapytaj @PX48-28 poprzez PW. Wiem, że gdzieś w wątku ze zdjęciami na tekstury była czekolada z tym "nowym" rodzajem gniazd ukrotnienia, ale nie mogę znaleźć.
Edit: Znalazłem: http://eu07.pl/userfiles/21001/foto-czekoladatex.rar Autorem jest @KlimaT.
--- Koniec cytatu ---
Jak co, to czekolada nr 078, a zdjęcia nie należą do najłatwiejszych do obróbki. Mam nadzieję, że coś z tego wykrzesasz.
hanys:
Ucięty dach, ucięte detale pod lokiem. Szkoda czasu na obrabianie tych fot. Jedynie co to mogę zapożyczyć łączenie wielokrotne z twojej fotki ;)
KlimaT:
@Hanys, trudno było zrobić zdjęcie, mając peron o szerokości... 30cm. Robiłem chociaż to, bo miałem nadzieję, że chociaż coś się poglądowo przyda.
hanys:
Spoko. Ale zawsze coś. Same chęci też się liczą. Ale detale z czoła na pewno wymienię wiec coś się z tych fotek przyda. Teraz tylko oczekiwać na publikację modelu zmodernizowanego.
PX48-28:
A czy miało by sens focenie każdej napotkanej Czekolady? Czy kabine w miare możliwości też sfotać?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej