Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Zlecenia na dostarczenie materiałów dla Hanysa
PanMechanik:
--- Cytat: hanys w 20 Października 2012, 20:55:09 ---A co do tej 133, to rezerwował ktoś ją u Ciebie? Bo zupełnie jakoś mi parę stron uciekło z fototekstur :P i teraz przeglądam że ją wstawiłeś. Jeżeli wolna to się ją również zajmę.
--- Koniec cytatu ---
Nie ja jestem autorem tych zdjęć, ale zapytaj @PX48-28 poprzez PW. Wiem, że gdzieś w wątku ze zdjęciami na tekstury była czekolada z tym "nowym" rodzajem gniazd ukrotnienia, ale nie mogę znaleźć.
Edit: Znalazłem: http://eu07.pl/userfiles/21001/foto-czekoladatex.rar Autorem jest @KlimaT.
hanys:
Witam. Żeby nie tworzyć kolejnego tematu to tutaj napiszę. Czy znalazła by się osoba która sfotografowała mi EuroSprintera E189 PKP Cargo w malowaniu białym ? A tak wgl. to ogólnie prosił bym o fotki na teksturę lokomotywy E189. Zaznaczam iż owe fotki nie mają na celu odtworzenia dla Maszyny (niestety nie ma modelu jeszcze).
Pozdrawiam i z góry dziękuję (chętnych zapraszam na PW).
Przenoszę na życzenie autora.
Rozi
hanys:
Zapewne już po ptokach. Ale jeżeli ktoś ma zdjęcia EP09-036 od strony flagi na teksturę to proszę o konieczne dostarczenie. Ponieważ właśnie tego boku mi brakuje do skompletowania tej oto tekstury dla naszego symka. Proszę, popytajcie się kumpli kogo tam popadnie. Dziękuję.
loko:
--- Cytat: hanys w 20 Marca 2012, 19:22:10 ---Witam. Żeby nie tworzyć kolejnego tematu to tutaj napiszę. Czy znalazła by się osoba która sfotografowała mi EuroSprintera E189 PKP Cargo w malowaniu białym ?
--- Koniec cytatu ---
Już po ptokach...lok posiada od jakiegoś czasu barwy PKP CARGO.
--- Cytat: hanys w 20 Marca 2012, 19:22:10 --- A tak wgl. to ogólnie prosił bym o fotki na teksturę lokomotywy E189. Zaznaczam iż owe fotki nie mają na celu odtworzenia dla Maszyny (niestety nie ma modelu jeszcze).
Pozdrawiam i z góry dziękuję (chętnych zapraszam na PW).
--- Koniec cytatu ---
Z tym może będzie łatwiej,ale od razu zaznaczam,że to też może trochę czasu potrwać.
--- Cytat: hanys w 20 Marca 2012, 19:22:10 ---Zapewne już po ptokach. Ale jeżeli ktoś ma zdjęcia EP09-036 od strony flagi na teksturę to proszę o konieczne dostarczenie. Ponieważ właśnie tego boku mi brakuje do skompletowania tej oto tekstury dla naszego symka. Proszę, popytajcie się kumpli kogo tam popadnie. Dziękuję.
--- Koniec cytatu ---
Zobacze co się da zrobić,jutro powinienem już coś wiedzieć.
Pozdr!
hanys:
Oo. Nie liczyłem że ktoś odważy się tutaj na jakiś z postów odpowiedzieć. Dziękuję bardzo kolego loko za zainteresowanie tematem. :D Chyba jednak można na kogoś tutaj liczyć ;) Co do E189 to czekam czekałem i raczej będę czekał aż do momentu gdy sam sobie nie zrobię fotografii :P No ale mam nadzieję że złapiesz coś dla mnie ;) Co do EP09 to był bym baaardzo wdzięczny ;>
Dodano: 12 Listopada 2012, 17:24:47 Aha małe sprostowanie. E189 to nie jest Traxx, to jest ES64F4 zwany Eurosprinterem E189 budowy Siemensa, a Traxx jest to E186 (oraz inne odmiany numeryczne) budowy Bombardiera. Na pierwszy rzut oka podobne loki lecz wprawione oko umi dostrzec różnicę + E189 ma ryfle na boku a E186 nie ma.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej