Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Zlecenia na dostarczenie materiałów dla Hanysa

<< < (6/19) > >>

mechatronik:
Jeden bok? W Elfach z tego co kojarzę lewa i prawa strona nie są identyczne - przynajmniej w tych z którymi ja mam do czynienia.

hanys:

--- Cytat: mechatronik w 02 Września 2013, 18:39:46 ---Jeden bok? W Elfach z tego co kojarzę lewa i prawa strona nie są identyczne - przynajmniej w tych z którymi ja mam do czynienia.

--- Koniec cytatu ---
I za to piszę, jeden cały bok EZTa. Bo np. Czołowe człony są takie same, i jedną strone masz po prawej a na drugim tak jakby po lewej. A co do WC, to tylko kwestia doklejenia okna i po kłopocie. W załączniku masz wizualizację malowania KMowego. Człony 1 i 2 są lustrzanym odbiciem człona 3 i 4. W członie 4 jest tylko okno WC dodane.
  Dodano: 02 Września 2013, 20:32:09 Aa. Zapomniałem. I jeszcze prosiłbym o lepszej jakości zdjęcia 14we na tex.

Popraw ostatnie zdanie. Post wyżej Cię pouczyłem i robisz ten sam błąd.
Benek

hanys:
Siemka.
Wielka prośba dla ludu, który ma styczność z tymi nowymi wagonami dla ICków po modernie. Otóż prosił bym o zdjęcia podglądowe oraz na tekstury detali zaznaczonych na zdjęciu. Jest to konieczne potrzebne żeby ładnie odwzorować realny stan detali pod pudłem, do nowo powstającego wagonu do MaSzyny. *Dach oraz tył stworzył kolega youby, któremu bardzo dziękuję. Resztę ja oklepie oraz kolega matek123.

Pozdrawiam

up5358:
Mam możliwość wykonania poglądowych zdjęć, więc proszę o podanie numerów pociągów w skład, których wchodzą interesujące Was wagony.

hanys:

--- Cytat: up5358 w 11 Listopada 2013, 18:59:17 ---Mam możliwość wykonania poglądowych zdjęć, więc proszę o podanie numerów pociągów w skład, których wchodzą interesujące Was wagony.

--- Koniec cytatu ---
Wszystkie z tej serii, te wagony od razu poznasz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej