Autor Wątek:  Wydzielone z: Fabryka modeli  (Przeczytany 2335 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pol102

• Geoinformatyk kolejowy
  • Otrzymane polubienia: 35
Wydzielone z: Fabryka modeli
« dnia: 02 Października 2012, 18:14:16 »
Mam takie ciche pytanie i to zwłaszcza do kolegi @Husarz. Dużo napisałeś, ba, kilka postów wcześniej zobowiązałeś się, że dostarczysz zdjęcia na tekstury, a tymczasem aktualnie pół forum może przeczytać:
Uwagi do projektów:
Uai - poszukuję zdjęcia!
462R - odmowa publikacji zdjęć przez użytkownika Husarz powód >"jak zrobisz M62M".

Pytam więc: o co tu chodzi? Czyżbyś nie doceniał tego, że jeszcze Cię ludzie szanują?

Bocznica.
Rozi
« Ostatnia zmiana: 02 Października 2012, 18:47:58 wysłana przez Rozi »

Offline Husarz

• Otrzymane polubienia: 0
Odp: Wydzielone z: Fabryka modeli
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Października 2012, 18:18:07 »
Jeżeli autor nie potrafi odczytać ironii z kontekstu to ma problem. A fot nie wrzucę bo mam rozwalony aparat a na innym sprzęcie nie mam możliwości otworzenia karty pamięci :)
« Ostatnia zmiana: 02 Października 2012, 18:28:57 wysłana przez Husarz »

Offline pol102

• Geoinformatyk kolejowy
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Października 2012, 18:23:04 »
Jeżeli autor nie potrafi odczytać ironii z kontekstu to ma problem. A fot nie wrzucę bo mam rozwalony aparat a na innym sprzęcie nie mam możliwości otworzenia karty pamięci na innym urządzeniu :)
Twoje tłumaczenie jest niespójne. Ty masz problem - zobowiązałeś się i czarujesz zepsutym aparatem.

Offline Husarz

« Odpowiedź #3 dnia: 02 Października 2012, 18:25:23 »
Jeżeli autor nie potrafi odczytać ironii z kontekstu to ma problem. A fot nie wrzucę bo mam rozwalony aparat a na innym sprzęcie nie mam możliwości otworzenia karty pamięci na innym urządzeniu :)
Twoje tłumaczenie jest niespójne. Ty masz problem - zobowiązałeś się i czarujesz zepsutym aparatem.

Mhmhmh no jeżeli potrafisz uruchomić aparat z uszkodzonym procesorem i wyświetlaczem to proszę bardzo. Poza tym model wymaga kilkunastu przeróbek. Foty są :) Więc nie wiem o co Ci chodzi. A to czy je udostępnię czy nie to moje "si" - chociaż ja nie mam nic przeciwko publikacji tych zdjęć.

Offline pol102

• Geoinformatyk kolejowy
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Października 2012, 18:30:27 »
Wyciągasz kartę i idziesz do pierwszego lepszego kolegi, punktu foto, zagadujesz z szkolnym informatykiem. Tłumaczenia, że potrzebujesz działającego aparatu są śmieszne. Szantaż @7p4g wątpię by był dowcipem z punktu widzenia Twojej aktywności w spam tematach. Zachowujesz się jak dziecko i widzi to pół forum. Mnie oceni być może moderator, a Ciebie forumowicze bo zmotywowałeś dobrego modelarza do poświęcenia cennego czasu, a na koniec robisz sobie z niego jaja.

Offline Husarz

« Odpowiedź #5 dnia: 02 Października 2012, 18:34:41 »
Człowieku - nie mam czasu na szwędanie się jak cygan z proźbą z udostępnieniem aparatu fotograficznego. I tak ten projekt stoi więc po co foty? Nie ja jedyny jestem na forum i nie chcę się uczyć modelować, teksturować itp. itd (uprzedzam twoją odpowiedź). Ja mu napisałem - znajdę czas, pójdę do kolegi, zgram foty. Napisałem również autorowi tego modelu, że jak ujrzę odpowiedni temat na forum to nie ma problemu z fotami. Model potrzebuje przerobienia zaworów, dachu, zderzaków. Koniec tematu. Proszę moderatorów o usprzątnięcie tego syfu.
« Ostatnia zmiana: 02 Października 2012, 18:37:22 wysłana przez Husarz »

Offline pol102

• Geoinformatyk kolejowy
« Odpowiedź #6 dnia: 02 Października 2012, 18:43:46 »
Brniesz coraz głębiej ;)
Człowieku - nie mam czasu na szwędanie się jak cygan z proźbą z udostępnieniem aparatu fotograficznego.
Nikt nie każe Ci proŹić o aparat. Cóż, myślałem że wiesz, iż wystarczy wyciągnąć kartę pamięci.
Ja mu napisałem - znajdę czas, pójdę do kolegi, zgram foty. Napisałem również autorowi tego modelu, że jak ujrzę odpowiedni temat na forum to nie ma problemu z fotami.

Dostrzegasz może dziwny brak logiki? Przecież to jest odpowiedni temat!
Beczki zostały sfotografowane. Wózki i detale także są. Podrzucę je dzisiaj wieczorem. Rozmawiałem z rewidentem: najstarsza beczka ma modernizację wykonaną 19.08.2012r. a najmłodsza, wczoraj. Naturalnie w malowania GATX.

Może za mało modeluję ale zdjęcia pomagają modelować.

Offline Husarz

« Odpowiedź #7 dnia: 02 Października 2012, 18:46:54 »
Brniesz coraz głębiej ;)
Człowieku - nie mam czasu na szwędanie się jak cygan z proźbą z udostępnieniem aparatu fotograficznego.
Nikt nie każe Ci proŹić o aparat. Cóż, myślałem że wiesz, iż wystarczy wyciągnąć kartę pamięci.
Dostrzegasz może dziwny brak logiki? Przecież to jest odpowiedni temat!
Beczki zostały sfotografowane. Wózki i detale także są. Podrzucę je dzisiaj wieczorem. Rozmawiałem z rewidentem: najstarsza beczka ma modernizację wykonaną 19.08.2012r. a najmłodsza, wczoraj. Naturalnie w malowania GATX.

Tu akurat chodziło mi o posta :D

Offline ShaXbee

• Administrator
  • Otrzymane polubienia: 2
« Odpowiedź #8 dnia: 02 Października 2012, 19:01:04 »
@pol102: Przedobrzyłeś.