Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt ST43 (060Da)

<< < (18/24) > >>

AtapiCl:
Naprawdę. Rozważaliśmy swego czasu różne wersje. Były za, jak i przeciw. Przeciw swego czasu zdecydowały. Nie mam zamiaru wnikać w szczegóły i nie zrobię tego, choćby nie wiem kto teraz płakał w tym wątku z tego powodu. W danej chwili podpisujecie się jako Wy. To, że pewne osoby z Wydziału Promocji coś prezentują na targach albo innych imprezach wcale nie oznacza, że można cokolwiek chcieć w imieniu symulatora. Nie można. Można do/dla symulatora, ale nie w imieniu. Tyle w kwestii formalnej.

Damianek2000:
Po namyśle też do tego doszedłem. Sorki za zaśmiecanie wątku.
  Dodano: 10 Grudnia 2012, 19:58:51 Drogi Patryku. Pisałem do Cb na PW nie odpisywałeś. Nie wiem dlaczego. Więc pisze tutaj. Posiadam materiały dźwięków silnika na każdej pozycji. Dźwięki są autorstwa @makaron1970 z forum PTT. Zgoda została uzyskana przy pomocy @TGVkamil 'a. Jeżeli jesteś chętny to napisz.

MasterYoda:

--- Cytat: Damianek2000 ---Drogi Patryku. Pisałem do Cb na PW nie odpisywałeś. Nie wiem dlaczego. Więc pisze tutaj. Posiadam materiały dźwięków silnika na każdej pozycji. Dźwięki są autorstwa @makaron1970 z forum PTT. Zgoda została uzyskana przy pomocy @TGVkamil 'a. Jeżeli jesteś chętny to napisz.

--- Koniec cytatu ---
Tyle razy wam się mówi, jesteście na bieżąco na forum (tak sądzę) a nadal nie potraficie pojąć oczywistej rzeczy. Jeśli posiadasz coś co może się przydać do tworzenia do wrzuć to. Nie pytaj czy ktoś chce czy nie. Jeśli będzie jakiś chętny to sobie to pobierze i wykorzysta a tak tracisz czas i zaśmiecasz forum. To tyle ode mnie.

Damianek2000:
Witam. Widze że nie odpisujesz. Tak jak napisał @MasterYoda dodam te pliki. Proszę dźwięki są do pobrania. Poniżej link.
http://eu07.pl/userfiles/20714/priv-dzwieki_st43.rar

ET21-622:
Skopiować dźwięki z Trainz'a każdy głupi potrafi. Z tego co pamiętam kiedyś podsyłałem dźwięki do ST43 ( tylko nie pamiętam komu ).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej