Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt ST43 (060Da)
Irek_Wd:
Coś tu ucichło. Trailer nakręcony przez @Wilu, ET42 wyszło już dość dawno, a rumuńca jak nie było tak i nie ma.
Patrykos:
--- Cytat: Irek_Wd w 14 Stycznia 2013, 10:53:18 ---Coś tu ucichło. Trailer nakręcony przez @Wilu, ET42 wyszło już dość dawno, a rumuńca jak nie było tak i nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Autor był wmieszany w aferę z Amber Gold i model rumuna został wylicytowany na aukcji. Niestety szczegółów nie znam.
ShaXbee:
--- Cytat: Patrykos w 14 Stycznia 2013, 10:55:24 ---Autor był wmieszany w aferę z Amber Gold i model rumuna został wylicytowany na aukcji. Niestety szczegółów nie znam.
--- Koniec cytatu ---
@Patrykos: Czy w zwiazku z powyzszym planujesz wydanie ST43?
Patrykos:
@ShaXbee – model czeka na model wnętrza przedziału maszynowego, który ma wykonać osoba, która się do tego zgłosiła. Przy zwiastunie zaznaczyłem, że pozostało trochę pracy jeszcze więc proszę o nie naciskanie mnie na PW/GG/FB/czymkolwiek jeszcze kiedy zostanie wydany ST43. Sam nie wiem. To uzależnione jest od innej osoby. Chętnie bym już go wydał i zrzucił z siebie mit Barta ale niestety nie lubię wydawać nieskończonych dodatków. To samo się tyczy M62. Obecnie żeby nie marnować czasu kończę wcześniej zaczęte projekty. Nie lubię pracować cały czas przy jednej rzeczy, wolę mieć rozgrzebanych parę i co jakiś czas zmieniać model. Jest to oficjalne stanowisko na ten czas w tym temacie.
ShaXbee:
Dzieki za wyjasnienie - obawialem sie ze chodzilo o model zrodlowy w Twoim wczesniejszym poscie, ktorego sytuacja prawna w jakis sposob uniemozliwilaby wydanie.
Powodzenia w pracach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej