Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt ST43 (060Da)

<< < (15/24) > >>

Benek:
Zgodnie z Regulaminem:

--- Cytuj ---Regulamin obowiązuje od momentu opublikowania. Administracja Forum zastrzega sobie prawo do zmiany Regulaminu, bez konieczności powiadamiania o tym Użytkowników (choć taka informacja może znaleźć się w ogłoszeniach Forum).
--- Koniec cytatu ---
Jedyne co może Administracja, to zabronić publikacji dodatku na forum, który powstał w wyniku powołania się na projekt MaSzyna. I wtedy rzeczywiście nikt się nie może doczepić forum, jego właścicieli, itd.
Ja nie widzę problemu, Administracja jest od pilnowania porządku na forum, a nie od zabraniania wolnym ludziom podejmowania pewnych działań - jeśli tylko ci ludzie nie powołują się na forum i Administrację. Chyba, że Administracja ma pełne prawa do wszystkich plików MaSzyny - co jest bardzo wątpliwe.

Taka jest prawda, proszę o rzeczowe argumenty jeśli jest inaczej. Tylko nie na czerwono, tutaj jest normalna dyskusja. Ruszcie ludzie ten symulator, bo tkwi to w martwym punkcie.

AtapiCl:
Proste - nie jesteśmy stowarzyszeniem (podmiotem prawnym). W takim wypadku każdy działa indywidualnie na swój rachunek i powołuje się wyłącznie na siebie. Dlatego nie ma oficjalnej współpracy. Nie ma podstawy prawnej ku temu.

youBy:
Czy to jest oficjalne stanowisko całej Administracji?

Jeśli tak, należy bezzwłocznie zmienić treść tamtej informacji — podać, że nie ma możliwości otrzymania takiego pozwolenia wraz z powyższym uzasadnienie.

darek71wrc:

--- Cytat: Benek w 07 Grudnia 2012, 10:24:53 ---Ale głupie, niepotrzebne zdjęcia z kabin nadal są dodawane w temacie "Z kamerą na PKP".

--- Koniec cytatu ---
Jeśli zdjęcia z kabin nawet te poglądowe, są dla Ciebie "głupie i nie potrzebne" No to brawo! Mnie już tym tekstem zniechęciłeś do robienia jakichkolwiek zdjęć.

AtapiCl:
Możliwość pozwolenia jest, jak napiszesz to w swoim imieniu odpowiednio argumentując. Natomiast nie ma możliwości, żebyśmy pisali to MY jako Maszyna.

Odpowiadając na pytanie - to wyłącznie moje zdanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej