Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Elementy dekoracji scenerii

<< < (2/10) > >>

klimczok_mk:

--- Cytat: pol102 w 04 Września 2012, 20:18:12 ---Poważnie? That was joke? Takie porady kojarzą mi się z "komuno WRÓĆ!". Zobacz mój krzyż św Andrzeja albo tabliczkę.

--- Koniec cytatu ---
Czy ta tabliczka co ją robi ma grubość taką jak podał? A z resztą i tak jak ktoś prowadzi lokomotywe to nie rozglada się za tabliczkami i nie patrzy z daleka i nie mówi ''o ta tabliczka jest za chuda chyba zrobiona z plane, a powinna być z boxa''.

MaciejM:
Tyle, że tej tabliczki nie postawimy przy magistrali Vmax=160km/h tylko na jakiejś bocznicy gdzie każdy element jest oglądany z bliska. Moim zdaniem na takich rzeczach nie powinno się oszczędzać.

pol102:

--- Cytat: klimczok_mk w 04 Września 2012, 20:24:32 ---
--- Cytat: pol102 w 04 Września 2012, 20:18:12 ---Poważnie? That was joke? Takie porady kojarzą mi się z "komuno WRÓĆ!". Zobacz mój krzyż św Andrzeja albo tabliczkę.

--- Koniec cytatu ---
Czy ta tabliczka co ją robi ma grubość taką jak podał? A z resztą i tak jak ktoś prowadzi lokomotywe to nie rozglada się za tabliczkami i nie patrzy z daleka i nie mówi ''o ta tabliczka jest za chuda chyba zrobiona z plane, a powinna być z boxa''.

--- Koniec cytatu ---
Wszystko ma jakąś grubość... a nie daj Boże gdzieś jest zagięty narożnik... Jeśli te 16tri robi Ci różnicę to nie modeluj - nie męcz się na siłę.
  Dodano: 04 Września 2012, 22:05:41
--- Cytat: macius5991 w 04 Września 2012, 21:09:49 ---Tyle, że tej tabliczki nie postawimy przy magistrali Vmax=160km/h tylko na jakiejś bocznicy gdzie każdy element jest oglądany z bliska. Moim zdaniem na takich rzeczach nie powinno się oszczędzać.

--- Koniec cytatu ---
I tego się trzymajmy.

klimczok_mk:

--- Cytat: pol102 w 04 Września 2012, 22:05:20 ---Wszystko ma jakąś grubość... a nie daj Boże gdzieś jest zagięty narożnik... Jeśli te 16tri robi Ci różnicę to nie modeluj - nie męcz się na siłę.

--- Koniec cytatu ---
Nie męczę się na siłę to jest dla mnie przyjemność coś zrobić do symulatora, a jeżeli ty coś robisz i cię to wręcz ''męczy'' to sam odpuść sobie. I najlepiej niech każdy robi to co lubi i jak coś konkretnego zrobi niech daje to do testu. A tam dowie się co jest źle i co jest do poprawki.

pol102:
Zamiast stawać okoniem posłuchaj starszych, nie staluj się, nie denerwuj się. Przyjmij za dogmat, że 16tri to nic. Rób porządnie, odwzorowuj wszystkie szczegóły bo obniżyć jakość zawsze można, ale podwyższyć już niekoniecznie.
  Dodano: 04 Września 2012, 23:18:27 Przykład masz nawet tu:
http://eu07.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=20708.0;attach=43551;image
Ja widzę, że blacha jest zaginana, a Ty?
  Dodano: 04 Września 2012, 23:19:50 Jak teksturować:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,9075.msg90693.html#msg90693

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej