Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Udźwiękowienie scenariuszy na niektórych sceneriach
Sawi:
Pozwolę sobie na odkop, bo sam pomysł oczywiście jest według mnie jak najbardziej trafiony
--- Cytat: Benek w 03 Września 2012, 22:25:51 ---Bo jeszcze nie widziałem ani jednego projektu, tylko same posty co by można zrobić. Co ciekawe, gdzieś w testach dodatków są już porobione zapowiedzi do Drawinowa i tak sobie leżą już kilka miesięcy, bo nie ma chętnego, który by to zrobił.
--- Koniec cytatu ---
Przejrzę zobaczę co da się w tej kwestii zrobić. Ogólnie pomysł ze wzbogaceniem scenariuszy o nagrania jest dobrym kierunkiem, tylko myślę sedno problemu leży w tym, że ludzie sami boją się spróbować. Wiem coś o tym. Sam swego czasu o czym Ty dobrze wiesz Przemku, @Woku, @MasterYoda i inni bałem się eventów jak ognia. Myślenie kule, ale to czarna magia, to nie dla mnie znam aż za dobrze. Grunt by próbować swoich sił i się nie poddawać. Uwierzcie chłopaki jest jeszcze sporo rzeczy do zrobienia w MaSZynie, dlatego warto próbować do skutku, by po czasie potem spojrzeć np na PW lub w archiwum GG na wiadomości i śmiać się z siebie jak mogłem tego wówczas nie pojmować :).
EDIT:
Naprawdę warto o tym pomyśleć, bo chłopaki @sektor77 i @Tomaszek_Łódź tworzą mnóstwo fajnych nagrań i szkoda by było żeby to sobie tylko leżało, bo jakby nie spojrzeć oni to tworzą pod konkretne zamówienie. Tak więc do dzieła.
inoworclawpkp:
Ja próbowałem ze sceneria Krzyżowa bo naprawdę też by się na tej scenerii przydały.
Sawi:
No i pięknie i tak trzymaj. Grunt to choćby i nawet powoli, ale do przodu.
inoworclawpkp:
Słabo idzie, ale muszę spróbować od nowa.
bprog:
Przy okazji - posiadam zapisy rozmów ze skanera nasłuchowego. Oprócz normalnych zgłoszeń i sprawdzania łączności są również sygnały odjazdu i trochę luźnych rozmów. W razie zainteresowania proszę skrobnąć PW, a je udostępnię, bo nie widzę odpowiedniego wątku. W razie potrzeby mogę kontynuować nagrywanie. Wystarczy napisać :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej