Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Udźwiękowienie scenariuszy na niektórych sceneriach

<< < (6/7) > >>

Sawi:
Jest do tego jak najbardziej odpowiedni wątek.

mareczek:
Można też wziąć dwa radyjka, stanąć w sąsiednim pokoju i sobie nagrywać. Kiedyś tak wygadałem całe manewrowo, nawet je chyba używam ;)

Tomaszek_Łódź:

--- Cytat: mareczek w 13 Stycznia 2013, 20:10:25 ---Można też wziąć dwa radyjka, stanąć w sąsiednim pokoju i sobie nagrywać. Kiedyś tak wygadałem całe manewrowo, nawet je chyba używam ;)

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak jak napisałeś też i ja robię. Ustawiam jedno radyjko przy dyktafonie a przez drugie czytam stenogramy nadsyłane przez zamawiających,także do dzieła.

201E-003:
Udostępnianie nagrań z radia/skanera nasłuchowego jest chyba nielegalne? ZTCW można ich słuchać, ale wyłącznie samemu/na własny użytek - uzyskanych informacji udostępniać nie wolno (a tutaj wrzucanie ich do MaSzyny raczej się pod to łapie). Z tego względu nie nagrywam rozmów z "mojego" radiotelefonu, chociaż "kłepanie na radiu" ma miejsce cały czas, z wieeeloma ciekawymi wypowiedziami ;)

Benek:

--- Cytat: 201E-003 w 13 Stycznia 2013, 20:57:49 ---Udostępnianie nagrań z radia/skanera nasłuchowego jest chyba nielegalne?

--- Koniec cytatu ---
Tak samo jak wykorzystywanie logo przewoźnika, które widnieje na teksturze lokomotywy. Jak chcesz być prawy, to nie powinieneś korzystać z maszyny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej