Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Udźwiękowienie scenariuszy na niektórych sceneriach

<< < (4/7) > >>

Tomaszek_Łódź:
@PanMechanik, co do Drawinowa, zrobiłem wraz z @Sektorem77 nagrania głosowe. Niestety od paru miesięcy nikt się za to nie wziął, mimo że nagrania te robione były pod konkretne zamówienie. Także pomysł był już jakiś czas temu i nic się w tej sprawie nie robi. Nie mniej jednak gdyby trzeba było ja ze swojej strony oferuję pomoc przy udźwiękowianiu (nie wiem jak Sektor77). Gdyby ktoś miał stengoramy to proszę przysłać na PW, nagram i obrobię odpowiednio. Jednocześnie odsyłam do wątku, w którym temat udźwiękowiania scenerii już się przewinął.
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,20494.0.html

PanMechanik:

--- Cytat: Tomaszek_Lodz w 04 Września 2012, 12:36:00 ---@PanMechanik, co do Drawinowa, zrobiłem wraz z @Sektorem77 nagrania głosowe. Niestety od paru miesięcy nikt się za to nie wziął, mimo że nagrania te robione były pod konkretne zamówienie. Także pomysł był już jakiś czas temu i nic się w tej sprawie nie robi. Nie mniej jednak gdyby trzeba było ja ze swojej strony oferuję pomoc przy udźwiękowianiu (nie wiem jak Sektor77). Gdyby ktoś miał stengoramy to proszę przysłać na PW, nagram i obrobię odpowiednio. Jednocześnie odsyłam do wątku, w którym temat udźwiękowiania scenerii już się przewinął.
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,20494.0.html

--- Koniec cytatu ---

Tomku, nie miałem na myśli jedynie Drawinowa, mamy wiele scenariuszy, które należało by urozmaicić o radio. Zwróć się z tymi nagraniami dla Drawinowa do @mikola. Skoro on jest pomysłodawcą, niech zacznie pisać eventy wyzwalające te dźwięki. A my zajmiemy się resztą scenerii.

Tomaszek_Łódź:
Rozumiem, ale nie będę się nigdzie zwracał. Wiesz miałem sporo zamówień, a z tego co wiem to tylko do Bałtyku chyba było coś wykorzystane.

MasterYoda:
Do Drawinowa leżą jakieś eventy z dźwiękami. Nie wiem czy to są od nagrań o których Wy mówicie ale podejrzewam że tak.

Tolein:

--- Cytat: PanMechanik w 04 Września 2012, 11:41:16 ---
--- Cytat: Tolein w 04 Września 2012, 11:37:11 ---Ja mogę się przyczynić nagrywając coś. Mogę załatwić ze 3-5 głosów do nagrań, w tym żeńskie, tylko potrzebuję konkretnego tekstu.

--- Koniec cytatu ---

Będą głosy - będą teksty. Ja mogę podjąć się pisania stenogramów. Również mam do dyspozycji 4/5 głosów męskich oraz żeńskich w wieku 25/58 lat. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek propozycje, co do treści rozmów - czekam na propozycję.

--- Koniec cytatu ---
Konkretniej rzecz biorąc jestem raz/dwa/trzy razy w tygodniu u mojego perkusisty, na próbie. Mamy sprzęt do nagrywania, mamy dobry pojemnik (Audio Technica 4040), perkman skończył AFiT na kierunku realizacji. Gadałem przy okazji z członkami zespołu, bez większego problemu mogę im wyjąć trochę czasu z życia i ponagrywać jakieś teksty. Jeśli sugerujesz, że mam nagrać coś zanim dostanę stenogram, to raczej odpada.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej