Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Baza zdjec
mixer:
Witam się po długiej przerwie (nieobecny i nieusprawiedliwiony od czasu wejścia Polszy do UE) co paradoksalnie powiązało się z brakiem dostępu do Netu.
Zdjęcia EW58 i EW60 pod kątem symulatora zrobiłem już podczas wynoszenia z elektrowozowni SKM "tajnej" dokumentacji z rysunkami technicznymi od EW58. Cały czas zdawało mi się, że dałem Ci linka do serwera na którym umieściłem zdjęcia czoła i boków EW58-005 oraz boków z EW60-001.Niestety większość (80%) wagonów EW60 zapaprane jest tandetnym grafitti. Co gorsza dziś za bardzo sam nie pamiętam na który serwer to wtedy wsadziłem. Minęło kilka miesięcy i demencja dała o sobie znać. Będę musiał wrzucić chyba to wszystko jeszcze raz, tym razem na serwer maszyny albo dam Ci po prostu płytkę CD. Dziś niestety nie mogę, bo korzystam ze zwykłego modemu telefonicznego.
Kakish:
--- Cytat: "mixer" ---Witam się po długiej przerwie......
--- Koniec cytatu ---
Hej !
pamietam o tych fotkach ktore robiles... tyle ze tez nie wiem gdzie one sa....chyba na serwerze morena ... ale nie pamietam dokladnego adresu....jakbys mi podal ??
mixer:
Na morenach były tylko wózki, rysunki i detale z EW58. W czwartek jade do Trójmiasta. Poszukam tego i wysle mailem albo zostawie tu na forum linki.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej