Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Baza zdjec

(1/5) > >>

Kakish:
Witam wszystkich, a szczegolnie fotografow !

Ostatnio troche sie dzieje w kwestii roznorakich modeli szczegolnie troche zaniedbanego chyba taboru wagonowego. Niestety ja w swojej pracy (i pewnie nie tylko ja) napotykam na problem braku tektur do nowych modeli. Moze dalo by sie wydzielic jakies miejsce gdzie wrzucane byly by nie tylko tekstury, ale nawet "zywe" zdjecia taboru z ktorych mozna by te tekstury robic.
Obecnie chetnie bym przyjal zdjecia platform 412Z, wagonu do przewozu tlucznia 411V , wagonow do przewozu samochodow z serii Lekks.
Oczywiscie kazde zdjecie sie przyda niezaleznie czy bedzie to weglarka, czy cysterna bo i o roznorodnosc w symku chodzi.
Brakuje oczywiscie rowniez zdjec taboru pasazerskiego, jest po jednej foto-teksturze Bd i Adu, a nie ma fototekstury (chyba) sypialnych i barowych.

Jak widac potrzeby sa ogromne i jedna osoba nie jest w stanie tego ofocic, szczegolnie jak tak jak ja nie ma dostepu do bocznic i boczniczek. A przeciez nawet nie wspomialem o architekturze ktorej fotek tez trzeba i trzeba :D.

Robmy wiec i zbierajmy zdjecia byle prosto i prostopadle :D

Pit:
Fotke obu warsów wziąłem z allegro, ze skanu wagonów H0 ;)
A Bdhpumn i Z1 skanował Olo :)

Duras:
Jak bedzie taka baza to niech tam tez wrzuci fotki tramwajow....
Bo kurde nie ma mi kto ich robic.....

Kakish:

--- Cytat: "Pit" ---Fotke obu warsów wziąłem z allegro, ze skanu wagonów H0 ;)
A Bdhpumn i Z1 skanował Olo :)
--- Koniec cytatu ---

Wiem wiem, tylko troche sie roznia modele od "prawdziwych" wagonow :D Wartoby bylo zeby ktos obfocil

A teraz prosba do Trojmieszczan : dzisiaj widzialem na wrzeszczu okolo 17 45 EW58 - jesli ktos by dorwal ta jednostke i zrobil fotki to w ciagu 2 tygodni bylby gotowy model, bo  w sumie brakuje tylko tekstur. Moze ktos by sie skusil na upolowanie tego okazu, bo wiecej szans moze nie byc :(

Pit:
Pewnie wszyscy znają, ale moze sie znajdzie ktos kto tu nie zaglądał:

http://transport.wroc.biz

Tylko nalezy zapytac autora o zgode przed opublikowaniem.
Ja tam znalazlem np ladne SP42, a z niektroych zdjec mozna korzystac przy robieniu modeli.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej