Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Baza zdjec

<< < (4/5) > >>

Kakish:

--- Cytat: "Tomi" ---Wczoraj (niedziela) widzialem ja w lokomotywowni skm w Cisowej, wzialem cyfre, ale mnie nie wpuscili (panika byla jak cholera :>), a zza bramy niewiele bylo widac :(
--- Koniec cytatu ---

moze trzeba jakas oficjalna droga, ewentualnie wyhaczyc EW-uche na Gda Gl. Wczoraj spedzilem godzine na Gl, ale EW nie bylo mam tylko fotki 3 kibli w tym zielonego "deichmanna" :P

Tomi:

--- Cytat: "Kakish" ---moze trzeba jakas oficjalna droga, ewentualnie wyhaczyc EW-uche na Gda Gl. Wczoraj spedzilem godzine na Gl, ale EW nie bylo mam tylko fotki 3 kibli w tym zielonego "deichmanna" :P
--- Koniec cytatu ---

Jak czas pozwoli to przejade sie dzis do GG, moze sie uda ja dorwac ;).

Loui:
Obydwie EW60 zostały wyprodukowane w 1990r. a przekazane do eksploatacji dopiero w 1993r. - gdzie więcej stały niż jeżdziły. Stąd ich mały przebieg i pierwsza naprawa rewizyjna - a obecny ich postój trwa od 2000 lub 2001 r.

Szymon:
Cześć mam stronkę z wagonami oto ona:

http://www.sarkom.wroc.pl/oferta.htm

Są tam dane techniczne i opis krótki.

Kakish:

--- Cytat: "Kakish" ---EW58 tez przez pewnien czas nie bylo na obiegach i stalo bez NG, jak pisalem widzialem jedno (to zolto-czerwone) we wrzeszczu, obawiam sie ze pozostale moga juz nie pojechac, a szkoda....
--- Koniec cytatu ---

Poprawka, wczoraj w Gdyni widzialem mijanke EW58 z EW58, niezle przezycie, niestety nie mialem jak i sfocic na tekstury, wiec ponawiam prosbe o polowanie na te jednostki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej