Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Postępy przy pracach w ZNTK...
klimczok_mk:
--- Cytat: EU07-483 w 12 Marca 2014, 11:42:26 ---Pantografy ma cały czas te same. Zmienić mogły się ślizgacze, chociaż ja w sumie jakiejś wielkiej różnicy nie widzę.
--- Koniec cytatu ---
Ale jednak jest różnica. Najlepiej widać to po screenie Piotrka jak jest EP09 z tymi pantografami. I wystarczy spojrzeć na epokę ze złożonymi pantografami. Widać różnicę pomiędzy ślizgaczami. Jedyne coś co jest tak wygięte jak te ślizgacze to jest to coś pomiędzy dwoma ślizgaczami. Nie wiem jak to się nazywa.
EU07-483:
--- Cytat: klimczok_mk w 12 Marca 2014, 15:40:46 ---Ale jednak jest różnica. Najlepiej widać to po screenie Piotrka jak jest EP09 z tymi pantografami. I wystarczy spojrzeć na epokę ze złożonymi pantografami. Widać różnicę pomiędzy ślizgaczami. Jedyne coś co jest tak wygięte jak te ślizgacze to jest to coś pomiędzy dwoma ślizgaczami. Nie wiem jak to się nazywa.
--- Koniec cytatu ---
No to jest różnica w ślizgaczach, a nie pantografie. Tak samo Cargo i IC na AKP-4E zakłada różne ślizgacze, ale wciąż to jest ten sam pantograf.
klimczok_mk:
--- Cytat: EU07-483 w 12 Marca 2014, 15:49:26 ---No to jest różnica w ślizgaczach, a nie pantografie. Tak samo Cargo i IC na AKP-4E zakłada różne ślizgacze, ale wciąż to jest ten sam pantograf.
--- Koniec cytatu ---
No poprawiłem się, że ślizgacz. :)
Sawi:
Ta krągłość jest zrobiona z tej samej ilości vertexów. Jedynie co dojdzie do ślizgacza to ten brakujący element.
EDIT:
Myślę, że w tym przypadku wystarczy dać mniej okrągłe izolatory i już nam sporo wierzchołków odpadnie.
EDIT1:
Dobra zaimprowizowałem i wyszło coś takiego. Nie wiem dokładnie jak ma to wyglądać, ale z fotami by się nawet zgadzało.
mechatronik:
Jeśli to ten sam typ to jutro go obfotografuję dokładniej - o ile jest taka potrzeba. Leży na szopie nówka ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej