Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Postępy przy pracach w ZNTK...
Sawi:
Modelarza to stanowczo za dużo powiedziane. Po prostu coś tam umiem. Aczkolwiek zrobienie tego reflektora proste nie będzie i póki co nie mam na niego zbytnio koncepcji niestety. Bo jego kształt to jedno, a drugie to to iż jest umiejscowiony w środku (czytaj wtopiony w obudowę). Zatem nic nie może wystawać i chyba bez wycięcia dziury w pudle tym razem się nie obędzie. Choć wolałbym tego uniknąć. Ktoś ma na to jakąś dobra koncepcję? Jakiej przedostatniej siódemki? Czyżbym o czymś nie wiedział? Znaczy skończyły się materiały na tekstury? Dziwne, bo jeszcze jakieś dwa dni temu widziałem tam sporo zdjęć siódemek.
up5358:
Tutaj render z zaznaczoną okolicą górnego reflektora. Pomiędzy niego, a szybę idzie jeszcze wyświetlacz.
Sawi:
Model papugi (pod 4e-tv) prawie na finiszu. Jeszcze multum poprawek i będzie :). Zgłaszamy zapotrzebowanie na dźwięki.
EDIT:
Wielkie podziękowania dla @matka123 za submodel górnego reflektora. Poprawię go jeszcze co nieco i będzie git.
EDIT1:
Nie posiadamy również tabliczki znamieniowej pierwszej, drugiej, czwartej i piątej papugi. Bodajże też z tego co sobie przypominam zdjęć 2004. Jak pojawi się @up to szerzej opisze co dokładnie jest nam potrzebne. Z góry dzięki.
RoboBatman:
@Sawi: chodzi Ci konkretnie o tę tabliczkę, co jest napisane na niej, z którego numeru seryjnego pojazdu została wykonana modernizacja, rok produkcji, rok modernizacji, kto modernizował, tak?
Sawi:
Dokładnie o taką tabliczkę chodzi. Numer pierwszy jest zrobiony z EU07-046. Pewnie wszystkie 5 sztuk było modernizowane w 2012 roku. Posiadamy z tego co mi wiadomo tylko tabliczkę do numer 2003. Reszty brak.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej