Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Fabryka modeli
matek123:
I ja zgłoszę żeby można było w .mmd wybrać np: ten pojazd zawsze zapina (ucho w asf, dyszel w transporterach), albo właśnie, że oba sprzęgi biorą udział.
eu07-001:
Ja bym bardziej to do .chk podpiął, tam Ra coś dłubał, jak blokowanie sprzęgów, czy też wybór tych możliwych.
matek123:
Teraz jest dodana opcja, która nie pozwala rozpiąć np Bhp.
Zdania zaczynamy z dużej litery, o interpunkcję też warto zadbać /ShaXbee
Ra:
--- Cytat: eu07-001 w 12 Września 2012, 21:22:25 ---a na przykład pod sprzęg 128 można by podpiąć zworę transporterową.
--- Koniec cytatu ---
Można to zrobić jako mostek przejściowy... A w ogóle to można by położyć tam szyny i wtaczać normalnotorowe.
--- Cytat: eu07-001 w 12 Września 2012, 21:22:25 ---Model mojego sprzęgu mogę udostępnić poprzez PW (w formacie t3d oraz gmax), nie chce mi się go już poprawiać, dodawać nowych wężyków, ma wymodelowane wszystko (kosz, zderzak, zworę transporterową, "krowę", oraz haki i śruby zmergowane i przeskalowane). Wszystko razem ma 4,5 k poly dla jednej strony, oraz wszystkie elementy są wymiarowe.
--- Koniec cytatu ---
Ja poproszę raczej jakiś model wagonu, w ostateczności może być zielony prostopadłościan ze sprzęgami... Ktoś kiedyś robił transportery, ale paczki nie znalazłem.
Jeżyk:
Ostatnie poprawki i model idzie do "lakierowania". Sprzęg dobrze ustawiony. A jak będzie trzeba 1000mm, i inne wąskotorówki dla kogoś to zrobię wtedy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej