Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Fabryka modeli

<< < (24/27) > >>

eu07-001:
Ja tylko chciałbym nadmienić, że oryginał jest na 1000mm :P

Jeżyk:
3767 face'ów. Cześć bryły 14WE(face na czole kwadratowe, żeby było widać dokładnie jakie gdzie).

MaciejM:
Zapowiada się świetnie :)

Jeżyk:
Co byście powiedzieli na przeźroczyste szyby, kabina widoczna z zewnątrz - także wnętrze z siedzeniami i ludźmi. Może by podnieść realizm na wysoką poprzeczkę? Heh będą te inne komercyjne symki konkurować z naszym cackiem. No tak niektórzy mają słabe komputery ale się nie oszukujmy to nie te czasy gdzie każde 10 face'ów podnosiło nam FPS'y.

PS. słyszeliście, że iPhone ma 4 rdzeniowy procek? To lepszy od mojego x2 chodź wszystkie najnowsze produkcje mi śmigają w miarę gładko. A dla posiadaczy AMD'ków - możecie wejść w ustawienia sterownika i stworzyć regułę dla eu07.exe dot. ustawień graficznych - polecam antyaliasing na 4x i anizotropowe na 8x - bosko wyglądaj te wygładzone druty i wszystko inne z daleka:)

Patrykos:

--- Cytat: 7play4game w 16 Września 2012, 19:47:47 ---Co byście powiedzieli na przeźroczyste szyby, kabina widoczna z zewnątrz - także wnętrze z siedzeniami i ludźmi. Może by podnieść realizm na wysoką poprzeczkę?

--- Koniec cytatu ---
Jestem za. Szczególnie że przez wpis w mmd można takie wnętrze przypisać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej