Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Misja manewrowa na L61
EN_Jan.Kiepura:
Ok, ale czy będzieto polegało na podpieraniu się gotową scenerią i dodaniu tylko niektórych eventów i taboru. ?? I zmianie komend.? Czy będzie trzeba napisać wszystkie ewenty, multiple itd. od nowa.
matikolejarz:
Ja proponuję ci zrobienie misji niekoniecznie manewrowej (choć takie są najlepsze) na linii 144. Jest to linia jednotorowa więc zbyt dużego ruchu AI nie będzie.
No oczywiście że tak chyba że chcesz zrobić tą misję na własnej scenerii.
Dodano: 03 Sierpnia 2012, 20:57:58 Pousuwasz eventy, wstawisz tabor jaki chcesz i robisz misję.
SKP:
To będzie polegało na usunięciu z dotychczasowej scenerii wszystkich pojazdów i wszystkich eventów o dodaniu własnych. Do tego dochodzą setki godzin testów, a jeśli to mają być manewry, to bez schematów blokowych się nie obejdzie (obejdzie, ale ja je zawsze stosuję przy skomplikowanych eventach i moim zdaniem to najlepsza metoda).
@matikolejarz, teraz wszyscy robią misje na L144, może warto wybrać inną scenerię ;)
matikolejarz:
BTW, jakie jest twoje obeznanie w robieniu misji ?
EN_Jan.Kiepura:
Coś widzę że na początek to warto pokombinować na TD, aby zobaczyć jak to wszystko działa i jest skonstruowane, i "co z czym się je", bo widzę że jest to naprawdę ciężkie i żmudne.
Dodano: 03 Sierpnia 2012, 21:07:53
--- Cytat: SKP w 03 Sierpnia 2012, 20:58:55 ---To będzie polegało na usunięciu z dotychczasowej scenerii wszystkich pojazdów i wszystkich eventów o dodaniu własnych. Do tego dochodzą setki godzin testów, a jeśli to mają być manewry, to bez schematów blokowych się nie obejdzie (obejdzie, ale ja je zawsze stosuję przy skomplikowanych eventach i moim zdaniem to najlepsza metoda).
@matikolejarz, teraz wszyscy robią misje na L144, może warto wybrać inną scenerię ;)
--- Koniec cytatu ---
SKP dzięki o taką odpowiedź mi chodziło. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej