Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odświeżanie scenerii Moczniki (Moczniki_v2)

<< < (34/63) > >>

oko:
Fantazje fantazjami ale moim zdaniem jeżeli kolega chce łączyć 2 scenerie to Bałtykowi też by się przydał mały lifting aby utrzymać klimat Nowych Moczników. Chodzi mi generalnie o parę kilometrów przed Alkowicami. Za pusto tam czyż nie?

JONIN_EZT:

--- Cytat: Maszynista_94 w 09 Sierpnia 2012, 21:23:37 ---Powiem tak: nie chcę wymuszać na Maćku jak ma wyglądać sceneria, ale wyglądałoby to jak dla mnie tak, jak na odcinku Jaktorów-Warszawa, czyli dwa tory - magistrala a'la CMK na V=160 km/h, bez żadnych przystanków, i linia podmiejska, również dwa tory na V=100 km/h z kilkoma przystankami, biegnąca równolegle do torów CMK.
Panowie, czapki z głów przed Maćkiem!
P.S. Czy te ekrany dźwiękochłonne nie są tak nienaturalnie prosto ułożone? Projekt Bałtyku i Mocznik/ów (niepotrzebne skreślić) również popieram.

--- Koniec cytatu ---

Już Drawinowo ma takie coś w sumie.

Bo ekrany dźwiękochłonne to tylko tex jak ściana z tex lasu.

Jeżyk:
A czy taka trasa z morza aż do gór, w tym wypadku nie wydaje się za krótka jak na polskie krajobrazy(wiem, że to sceneria fikcyjna)?

AIR:

--- Cytat: 7play4game w 10 Sierpnia 2012, 08:41:31 ---wiem, że to sceneria fikcyjna

--- Koniec cytatu ---
Sam sobie odpowiedziales na to pytanie.
Tez uwazam, ze polaczenie tych 2-och scenerii to swietny pomysl. Musial by wtedy powstac odcinek laczacy Alkowice i Moczniki Glowne.

P.J.:

--- Cytuj ---Tez uwazam, ze polaczenie tych 2-och scenerii to swietny pomysl. Musial by wtedy powstac odcinek laczacy Alkowice i Moczniki Glowne.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie chodzi o to żeby między Alkowicami i Mocznikami wstawić jakąś inną długą scenerie jak np. Drawinowo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej