Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odświeżanie scenerii Moczniki (Moczniki_v2)

<< < (33/63) > >>

Balaclava:
Ja bym do Bałtyku raczej drawinowo dołączył, jako przedłużenie magistrali. PS. Maciek, na tej polnej drodze biegającego kunia postaw :)

Husarz:

--- Cytat: Matz32 w 09 Sierpnia 2012, 21:05:31 ---Ladnie to sie prezentuje.Czy beda juz ne nowe perony na PKP z czerwonych plyt ?
Z jednej strony ciekawy pomysl polaczenia Alakowic z Mocznikami -to jedyna latwa mozliwosc polaczenia obu scenerii, ale  pomiedzy tym  przydaloby sie pare kolometrow szlaku,jakis p.o pomiedzy tym a niewiadomo czy Maciek chcialby to robic.Lepiej to wykonac jako osobny projekt.Z drugiej od gor do morza jest kawalek wiec gdzie tu realizm.Co innego  jakby polaczyc inne scenerie jak @Ra proponowal.

--- Koniec cytatu ---

Nie koniecznie. Można połączyć to jakimś przedłużeniem magistrali. 2 torowy szlak - v-max 160 a obok jakiś 1 torowy szlak z P.O. Fajnie by to wyglądało: magistrala na nasypie a poniżej taki klimatyczny tor w lasku.

Edit:

Po przemyśleniu lepiej dać 2 torowy szlak z P.O po jednej stronie nasypu - dla poc. osobowych, a po drugiej stronie 1 torowa linia towarowa - v-max 70km/h :)

Matz32:
Prawie jak moja wizja na przedluzenie Baltyku na Poludniowy-Zachod :P 3 tory od Alakowic z paroma P.o w mierzy czasie odgalezienie na wschod do wiekszego miasta/portu na wschod.A glowna magistala  na vmax 200 lecialaby by dalej i laczylaby sie  wieksza stacja z inna sceneria ala Drawinowo naprzyklad:Probowalem kiedy cos robic i Mialem polozone juz kilkanascie kilometrow torow w RAINSTED ale z reinstalka wszystko poszlo sie kochac :/ . Moczniki  tez by szlo wpasowac , choc takie owalne scenerie mniej sie na jakies polaczenia nadaja.

EDIT:Niema co gdybac ale ja bym proponowal Myslenice jako nastepne odswierzyc :P Wiem napiszecie sam zrob -ale  teraz  robie co innego choc narazie prace stoja :(

Husarz:
Dobra! Koniec z fantazjami - zatrzymajmy się na temacie Moczników i Bałtyku. Oczywiście popieram ten projekt.

Maszynista_94:
Powiem tak: nie chcę wymuszać na Maćku jak ma wyglądać sceneria, ale wyglądałoby to jak dla mnie tak, jak na odcinku Jaktorów-Warszawa, czyli dwa tory - magistrala a'la CMK na V=160 km/h, bez żadnych przystanków, i linia podmiejska, również dwa tory na V=100 km/h z kilkoma przystankami, biegnąca równolegle do torów CMK.
Panowie, czapki z głów przed Maćkiem!
P.S. Czy te ekrany dźwiękochłonne nie są tak nienaturalnie prosto ułożone? Projekt Bałtyku i Mocznik/ów (niepotrzebne skreślić) również popieram.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej