Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

MaSzynowa spółka kolejowa

<< < (6/7) > >>

DRE:
A ja mam jeszcze inną wizję. Zamiast robić coś nierealnego, bo przecież nie istnieje spółka MaSzynowa, stworzyć realne spółki jak: IC, PR, Cargo, CTL, DB Shenker, ORLEN itd. Wykorzystamy istniejący już tabor i nie trzeba nic kombinować. Cała zabawa polega na wykonywaniu kilku służb na tydzień lub inaczej. Z każdej jazdy będzie potrzebna taśma oraz reszta dokumentów, w miarę możliwości. Na tej podstawie wylicza się wirtualne wynagrodzenie, awanse itd. Były organizowane egzaminy na prawo kierowania, co jeszcze bardziej urealnia zabawę.

To oczywiście moja wizja, z którą możecie się nie zgodzić. Szczegóły można ustalić później, jeżeli będą jacyś chętni.

ZT-POZNAN:
Pomysł ma swoje plusy, ale znając praktykę - każdy będzie chciał jeździć, nikomu nie będzie chciało obrabiać się dokumentów ;-)

Niebugoclaw:
Mi nawet nie przeszkadzałoby wypełnianie dokumentacji, ale co z tego jak nie zawsze mam czas, żeby grać? Zostanę kolokwialnie mówiąc wywalony? Tu każdy gra dla przyjemności, a są ważniejsze rzeczy niż stosowanie się do MaSzynowego grafiku ;)

EU40:
To może od razu załóżmy ZZM w tej MaSzynowej spółce. Jak real, to real.;)
MaSzynowe prawa kierowania nie umarły. Zdobyłem takowe i zachęcam pozostałych do podejścia do egzaminu, który zdaje się jak w realu. No chyba, że się na przepisach nie znacie..
A tak w ogóle to jak sobie wyobrażacie składanie taśm ze służb, skoro na PC2011 exe nie ma współpracy z Haslerem.

Patrykos:
Takowy projekt juz byl i nazywal sie Virtual. Potem upadl i na nowo sie odrodzil i sprawowal nad nim kontrole @Zuk.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej