Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Wątek z gratulacjami (tylko gesty czołobitne!!!)
Artur PKP:
Witam.
Gratuluję i jednocześnie dziękuję wszystkim twórcom którzy przyczynili się do zrobienia tego symulatora oraz jego doskonaleniu. Macie dużą wiedzę i umiejętności. Niesamowite że udało się Wam przyspieszyć czas ładowania symulatora. U mnie liczba FPS zwiększyła się dwukrotnie! Gdy spojrzałem na zmiany w klawiszologi też mnie zatkało :) Chodzi mi i opcje zapisywania pozycji kamer oraz przejęcia pociągów. Jeszcze raz serdeczne gratulacje i powodzenia w dalszej pracy.
Pozdrawiam Artur PKP.
Strzelec12:
Ja również składam serdeczne podziękowania za trud włożony w stworzenie PC 2011, zwłaszcza za szybsze ładowanie symulatora. Brawo za poprawione wózki itd.
Pozdrawiam
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Kamils
Eisenmann:
Fanem Maszyny jestem od ponad roku - czyli właściwie od niedawna:) Bo nie pamiętam tych 'starych czasów' które tutaj były przytaczane ale wiadomo jaki od tamtego czasu od początku wieku dokonał się postęp. Samo się to nie dzieje. Moje zdanie jest takie że to bezkonkurencyjny produkt - Maszyna bije na głowę wszystkie inne kolejowo-podobne twory. Nawet ostatnio wygląda całkiem całkiem, przyzwoicie, a nawet pięknie!
Nie zawsze za dobre rzeczy trzeba płacić i ten symulator jest na to dowodem. PC2011 to krok w dobrym kierunku, dla wszystkich którzy to zrobili i robią dalej szczere podziękowania i gratulacje. Ja nie lubię nikomu słodzić naprawdę i jestem tylko szarym użytkownikiem, ale po prostu czuje się zobowiązany podziękować wam pasjonatom zaangażowanym w ten projekt. Nie wymieniam bo tych ludzi dokładających cegiełki jest wielu:)
Tylko nie spoczywajcie na laurach!:) Pozdrawiam.
bikerboyz123:
Eh, także pamiętam czasy gdy pobrałem MaSzynę z jakiegoś serwera podobnego do programy.pl, szukałem symulatora kolei ponieważ BVE mi się znudził. Pamiętam jazdy SN61 na Całkowie i rozmazane zdjęcie składu gnającego w nocy przy świetle księżyca jako obrazek startowy :) Pamiętam wszechobecną zieleń i jazdę bez pantografów co by się nie przycinało :D. Pamiętam quarka, ( u mnie wczytywał się dobre 20 minut) , później Maszyna była coraz bardziej ogarniana, dzięki wam, twórcom tego symulatora, następna większa trasa to linia 546 , tutaj wczytywanie trwało 20 minut albo i dłużej, aż do teraz kiedy mamy gotowe paczki i dodatki, teraz nie trzeba już edytować składów żeby zmienić loka do jazdy, kilka kliknięć i gotowe, ehh piękne czasy jak to ktoś określił "dzikiego zachodu" minęły bezpowrotnie , piękne jeśli teraz się o nich wspomni i zauważy że te stare unoffy w porównaniu do PC 2011 to dwa całkiem odmienne symulatory. Dziękuję twórcom za rozwinięcie u mnie pasji Kolei!!! Życzę dalszych sukcesów, szkoda że nie umiem programować i pisać scenerii, bardzo chciałbym wam pomóc tylko nie mam jak :) , jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję!
papcior:
Szacun Panowie, jesteście wielcy. :))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej