Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Wątek z gratulacjami (tylko gesty czołobitne!!!)

(1/5) > >>

BLAcKboY:
PC2011 wydana, radocha nie z tej ziemi, a co do czego za trud i wysiłek włożony w to przedsięwzięcie podziękowało tylko kilka osób (znalazłem dwie, ale może jest ich więcej). Sam się na tym złapałem, że zacząłem jeździć, bez zwykłego dziękuję.

Dlatego teraz chcę nadrobić te zaległości i podziękować całej ekipie, oraz wyrazić moje uznanie dla ogromu pracy jakiej dokonaliście.
Pamiętam doskonale czasy EU07 w wersji unoff160402 (czy jak jej tam), kiedy każdy miał inną wersję symulatora, każdy lepił po swojemu. Słowem czasy dzikiego zachodu.
Patrząc na obecną sytuację, kiedy zespół jest w stanie wydać program lepiej przygotowany niż Microsoft Windows (powiedzmy sobie wprost, PC2010 wystarczył SP1 do eliminacji wszystkich błędów, Windowsy dopiero po SP2 zaczynają działać jak poprawnie), jest doskonałym przykładem zaangażowania i poświęcenia dla sprawy.

Jeszcze raz wielkie dzięki, i gratulacje dla całej ekipy.

Szary użyszkodnik.

EDIT:
Tytuł zmieniony.

sektor 77:
Ja również chcę wszystkim którzy włożyli swój wysiłek i trud w powstaniu PC 2011 szczerze podziękować. Na prawdę kawał dobrej roboty i gratuluję.

szczurek:
Tytuł wątku nieadekwatny, wazelina jest wtedy kiedy chwali się kogoś niesłusznie. W przypadku PC i całego symka pochwały są w pełni zasłużone. To czego udało się Wam dokonać na prawdę robi wrażenie, a już to czego dokonaliście z czasem ładowania to jakaś magia :) Zasługujecie nie tyle na podziękowania co na porządny zestaw dobrego browara :D

Co tu dożo mówić, dzięki za kawał dobrej roboty, takie podziękowania się Wam po prostu należą.

kocio:
Przyłączam się do podziękowań i szczerych gratulacji. Jestem już za stary i tego poziomu już nie osiągnę. Jednak czytając obszerne wydanie pliku informacyjnego, jestem w stanie wszystko ogarnąć i cieszyć oko i ucho jazdą po symkowych szlakach. Tak więc za te wszystkie dziełka bardzo dziękuję. Pozdrowienia z Żywca dla wszystkich bez wyjątku uczestników forum.   

Przemek77:
Przyłączam się i ja. Dobrze pamiętam czasy przeróżnych "unoffów', szarozielonych kabin bez tekstur, jazdy bez pantografów (bo nie działały), "Quarka" wczytującego się po kilkanaście minut...
Cieszy to, że wreszcie wszystko zostało jakoś uporządkowane, poddane standardowi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej