Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Prace nad teksturami hanysa

<< < (6/45) > >>

Sawi:

--- Cytat: hanys w 17 Maja 2012, 21:33:59 ---Jak ma ktoś możliwość sfotografowania jej to proszę sfotografować bo spuciorów jest mało dla Maszyny :)

--- Koniec cytatu ---
O tak, sputników w symku jak na lekarstwo to prawda. W związku z tym apel do wszystkich zmieńmy to, bo jak wiemy wcześniej czy później pójdą w odstawkę kwestia czasu. Przynajmniej niech w Maszynie jeżdżą. Aparaty w dłoń i do dzieła.

MaciejM:
Co do EP09-022 - byłem dziś w jej kabinie na ''paradzie'' lokomotyw na p.o. Warszawa Stadion i jedyne czym się różni od kabiny @Rozi'ego to innym nastawnikiem jazdy (kierownica jak od samochodu) i naklejkami na Haslerze (z m.in. numerem elektrowozu). Czy jest sens przerobienia kabiny (o zmianę tego nastawnika i tekstury haslera) aby uzyskać cały elektrowóz? Materiał oczywiście mam :)

szogun:
Idąc tym tropem powinniśmy przerabiać kabiny dla każdej osobnej lokomotywy.

MaciejM:
Nie. Po prostu skoro jest okazja i materiał to pomyślałem że można by coś takiego zrobić.

Ra:
Pewnie kiedyś tak będzie, że będą odwzorowane konkretne kabiny, różniące się szczegółami. Obecny system modeli temu nie sprzyja, gdyż nie ma możliwości składania kabin z poszczególnych elementów. Teoretycznie można by w E3D zapisać kilka alternatywnych nastawników i wybierać odpowiedni z poziomu MMD.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej