Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Prace nad teksturami hanysa

<< < (28/45) > >>

hanys:
Eh. Sory. Materiały mam :P Ten bok od żaluzji mogę przecież od 018 Holandii. ;) Wiec kolejnym lokiem będzie Chorwacja.

inoworclawpkp:
A kolo reflektorów zmieniłeś bo na screenie jest niebieskie.

Kamil3:

--- Cytat: inoworclawpkp w 21 Listopada 2012, 21:09:13 ---A kolo reflektorów zmieniłeś bo na screenie jest niebieskie.

--- Koniec cytatu ---
W rzeczywistości też są niebieskie.

hanys:

--- Cytat: inoworclawpkp w 21 Listopada 2012, 21:09:13 ---A kolo reflektorów zmieniłeś bo na screenie jest niebieskie.

--- Koniec cytatu ---
Ludzie ogarnijcie się wreszcie? ! Ile jeszcze PW czy postów napiszecie że bok reflektorów jest niebieski. Nie pojmujecie tego że oklejone lokomotywy EP09 sp. PKP Intercity na pewien okres czasu zostały tylko oklejone na bokach, czole oraz drzwiach? Reszta elementów nie została oklejona takich jak : czołownica, ostoja, poręcze, różne detale na czole, boki reflektorów i inne różne pierdoły. Więc jaki to ma sens zmieniania tych detali, które są prawidłowo zrobione? W załączniku pokazuje tobie jak byś nie wierzył mi że te detale nie zostały oklejone. . . Kolejne posty będą zgłaszane administracji jako "Post nie wnoszący nic nowego do tematu".

inoworclawpkp:
Rzeczywiście u siebie na zdjęciach też widzę:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej