Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa - Coming Soon ;)

<< < (13/19) > >>

tommik:
Czekam ze zniecierpliwieniem.
Powodzenia, wasyl.

wasyl:
Witam!!!
Dokumentację zrobiłem - troche ogólną bo była już 3.00 w nocy, ale trasa już powędrowała na serwer - już niebawem admin udostępni ją w download.

Sierakowiczanin:
Przez przypadek mam już tą trasę,zaraz się przejadę :)Ale linka nie podam,bo to może wbrew woli autora.

Trasa jest wspaniała,baaaardzo realistyczna posiada wiele nowych bloków bajerów i jeszcze 2 niespodzianki ... :)Wasylowi należą się gratulacje.Wszystko działa,nie ma żadnych błędów.

A teraz wracam ją dokończyć ;)

uetam:

--- Cytat: "Sierakowiczanin" ---Przez przypadek mam już tą trasę,zaraz się przejadę :)Ale linka nie podam,bo to może wbrew woli autora.

Trasa jest wspaniała,baaaardzo realistyczna posiada wiele nowych bloków bajerów i jeszcze 2 niespodzianki ... :)Wasylowi należą się gratulacje.Wszystko działa,nie ma żadnych błędów.

A teraz wracam ją dokończyć ;)
--- Koniec cytatu ---

Mhm...Wasyl mnie prosil zebym wrzucil do downloadu, ale na stronke za cholere nie chce wejsc....Wiec wrzuce to tutaj...

--- Kod: ---Witam!!!

Krótki opis:

Trasa Moczniki Zdrój-Kałowo
Trasa jest fikcyjna i w całości zelektryfikowana.
Proszę przeczytać dokumentację (/scenery/moczniki/html/opis.html)
Trasa zawiera: szlak SBL 140km/h, 6 stacji + kilka przystanków, 2 składy towarowe, 3 składy osobowe, trochę górek, podjazdów itp.

Autor: Wasyl

--- Koniec kodu ---

--- Cytuj ---http://eu07.pl/~mateu/calkowo/moczniki_zdroj.zip
--- Koniec cytatu ---

KowiEU:
No traska jest super!!!! wreszcie sie ośemki przestaną marnować:)
ale niestety z FPS nie jest tak różowo na stacji początkowej mam 2-4 takwięc jedyne wyjście zdjąć trakcje  i wywalić wszystkie składy.A mój sprzęd to pentium2400 GeForce2 64mb pamięć 256 takwięc nie jest najgorszy.
piszcie ile macie FPSów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej