Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa trasa - Coming Soon ;)
Mutopompka:
--- Cytat: "Eryś" ---Sorki, że moze tak natarczywie, ale czy jestes wstanie mi powiedziec , czy trasa jest moze ukazać się w weekend. Pisze tak, bo w niedziele wyjeżdźem i nie będe miał maszyny.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Rany!!!! Czy 2-3 dni Was zbawi????? Skoro już ukończona, i trwają testy to chyba warto poczekać jeszcze te parę dni???? Przecież nic się nie stanie. Skoro wyjeżdżasz to jak wrócisz to zapuścisz u siebie i będzie OK.... Więc proszę Was...
NIE PISZCIE KIEDY SIĘ UKARZE!!!! POCZEKAJCIE DO KOŃCA TESTÓW!!![/b]
EU05:
No to ja dorzucę jeszcze swoje trzy grosze:
traska jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper. Wreszcie jakiś jednotor, wreszcie coś pod drutem :) Wreszcie magistrala i wreszcie kolena traska Wasyla, czyli... nie trzeba chyba mówić, mnie nick autora gwarantuje doskonałą zabawę i radość z jazdy!
Mutopompka:
--- Cytat: "EU05" ---No to ja dorzucę jeszcze swoje trzy grosze:
traska jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper. Wreszcie jakiś jednotor, wreszcie coś pod drutem :) Wreszcie magistrala i wreszcie kolena traska Wasyla, czyli... nie trzeba chyba mówić, mnie nick autora gwarantuje doskonałą zabawę i radość z jazdy!
--- Koniec cytatu ---
A skąd wiesz, że traska GWARANTUJE doskonałą zabawę i radość z jazdy???? Czyżby PROROK @ EU05 nam na forum wyrastał???? :) :)
OczeQ:
--- Cytat: "EU05" ---(...), mnie nick autora gwarantuje doskonałą zabawę i radość z jazdy!
--- Koniec cytatu ---
Mutopompka, czy toważysz EU05 napisał coś o tym, że trasa daje radość z jazdy??? :P :P
zdravim
Skończyłem testy co oznacza, że trasa jest już ukończona. Obecnie piszę opis misji i robię instalkę.
Dziś lub jutro załaduje trasę do download.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej