Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa trasa - Coming Soon ;)
wasyl:
Witam!!!
Finisz jest juz blisko. Jestem w trakcie pisania misji. Potem zostanie tylko testowanie (to czego nie lubie) i drobne poprawki. Jednak na okres świąt prace wstrzymuje (do około 26go grudnia) - niewyrobiłem sie z obiecanym terminem ale koniec juz bisko.
Mutopompka:
--- Cytat: "wasyl" ---Witam!!!
Finisz jest juz blisko. Jestem w trakcie pisania misji. Potem zostanie tylko testowanie (to czego nie lubie) i drobne poprawki...
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem twoją frustrację odnośnie testowania..... Bo ile można oglądać swoje dzieło i potem jepoprawiać? Bo jak było w Samych Swoich... "Bo jak sie napatrzę, ale tak mocno... to ją tak nienawidzę, aż ho!".... ;)
KowiEU:
J jak tam idą prace nad traską bo ze screenów można wywnioskować że będzie suuper.
wasyl:
Witam!!!
Obiecałem trasę pod choinkę ale niewypaliło.
Trasa jest prawie skńczona - do zrobienia zostało napisanie jeszcze jednej lub dwóch misji (obecnie są 3 - en57, pospiech i osobowy z ep08, towarowa 2xeu07, do napisania: osobowy z eu07 i towarowa z et22) i przetestowanie całości + drobna kosmetyka.
Jednakże na czas sesji egzaminacyjnej pracę wstrzymuję - mam jeszcze do zaliczenia kurs CCNA CISCO w nastepnym tygodniu.
Jak tylko zdam egzaminy to biorę się spowrotem do pracy - sam nie mogę się doczekać rezultatów.
http://solnet.dnc.pl/solnet/maszyna - to już naprawdę ostatnia dawka screenów. Brak gdzie niegdzie jeszce wskaźników ale dorobi się potem.
Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.
P.S. Z FPS wcale nie jest tak źle ;)
Mutopompka:
WOW... zapowiada się ciekawie... Po tych screnach - tylko jedno napiszę: MNIAM :)
PS. Ile tam będzie km do jazdy???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej