Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa trasa - Coming Soon ;)
wasyl:
Witam!!!
Lokomotywowni jeszcze nie przewidziałem ale trza będzie jakąś postawić.
Co do kontynuacji trasy Bochnia-Brzesko - tego projektu nie zaniedbałem jednak powstało troche problemów - głównie chodzi tu o Tarnów - zbyt skromna wiedza na temat tej stacji. Sam szlak to nie problem tylko ten Tarnów troszkę mnie przeraża (Trochę trasę przedłużyłem - o 1 przystanek dopiero). Dlatego chwilowo ten rojekt przełożyłem na inny termin - za 2 miesiące spędze troche czasu w tym mieście wieć zgromadzę troche potrzebnych mi informacji.
Trasy jakie przewiduje w mojej nowej scenie: jedna o predkości 120km/h (pociągi osobowe, 140 trochę nie ma możliwości bo brak 4-o stawnego SBL), jedna trasa w miare kręta i z wzniesieniami dla pociągów towarowych i kilka mniejszych dla pociągów o prędkosci 80, 100 i 120. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Trasa nie będzie powiązana z moją poprzednią trasą.
A jeśli chodzi o perony - będą wyższe :) - zawsze zapominam je poprawić - nawet ktoś mi już zwraca regularnie uwage na to - tym razem będą odpowiednio wysokie :).
Co do połączenia tras - to troche kłopotliwe - na niektórych kompach wydajność Maszyny gwałtownie spadnie. Ale czas na załadowanie gry pomiędzy dwoma trasami można sobie tłumczyć jako wyjście maszynisty do stołówki albo WC ;).
uetam:
--- Cytat: "wasyl" ---Witam!!![ciach]
140 trochę nie ma możliwości bo brak 4-o stawnego SBL)[ciach]
--- Koniec cytatu ---
Mam gdzies u siebie....podeslac?
pROSiAczek:
no mateusz pochwal sie 4-stawna ;) a w kwestii laczenia tras to proponuje zeby kazda trasa zaczynala sie na plaskim terenie oraz z torem na wysokosci 0,2... latwiutko bedzie zrobic merge wtedy... powodzenia w tworzeniu traski - mi jakos nie idzie ostatnio za dobrze z linia 418 :(
hunter:
Jak nie ma SBL 4-stawnej?? Była chyba w trasie Grudy-Nowiny...
Pozdrawiam.
Kozi:
a to co ci pisałem na PW to bedziesz robil czy nie zabardzo (kwesia FPS) fajne by to bylo :) a co do trasy jednotorowej mozna by zrobic ograniczenie do 15 z powodu przechylenia toru na zakrecie :> albo(nie tylko do tej jednotorowej) jakis wiadukt lub cos tak jak w trasie Wingera :> tylko ze pod nami idzie droga a wiaduktem idzie tor :) to by ekstra bylo jakis most moze (mozna mosty zelazne?? czy tylko takie betonowe klocki?(na screenach z nebuli widac fajny most :d wlasnie taki jest ekstra :) )) narazie tyle pomyslów :)
Pozdrawiam Serdecznie Maciek KoZi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej