Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.

<< < (20/55) > >>

Tomaszek_Łódź:
@Mechatronik, dziękuję za uwagi. Fakt-rozklaz pisemny dot. Alakowic jest rozkazem "S" a nie "N".  Ja się zajmuję tylko nagraniem, obrobieniem i dostosowaniem nagrań do wymogów Maszyny. Wszystkie nagrania są tworzone na podstawie stenogramów rozmów, nadsyłanych przez zainteresowane osoby. W tym przypadku stenogram sporządził i nadesłał @PanMechanik i to na podstawie jego dialogów zrobiłem te nagrania. Tak więc @PanieMechaniku, popraw te stenogramy i wyślij mi raz jeszcze. Jeśli do środy do 17tej zdołasz mi dostarczyć materiał, na czwartek będziesz miał nagrane. Tylko tym razem zrób to prawidłowo.

mechatronik:
Nie no @Tomaszek_Lodz ja wiem, że Ty tylko nagrywasz -co z resztą wychodzi super. Ja tylko zwróciłem uwagę, że mamy groch z kapustą i należy to poprawić ;). @PanMechanik, w razie czego podeślij mi stenogramy to się je sprawdzi, żeby Tomaszek_Lodz nie nagrywał na darmo ;)

Tomaszek_Łódź:
Właśnie to samo chciałem zaproponować. Najpierw do kolegi @Mechatronika a na końcu do mnie. Nie ma co zaśmiecać wątku. Także czekam na poprawkę.

EDIT 14.02, godz. 16:30 Właśnie dostałem od @Mechatronika stenogram rozmów do Bałtyku (dziękuję za poprawienie). Nagrania będą gotowe na czwartek. Specjalnie dla kolegi @PanMechanik.

EDIT 17.02  Wrzucam oczekiwana przez niektórych paczkę z nagraniami do scenerii Bałtyk. Wspólnie ze mną głosu użyczył @PanMechanik i to dla niego właśnie ta paczka. Kolega @Mechatronik sporządził poprawki w stenogramie, a właściwie napisał go od nowa.

sektor 77:
Te dialogi są bardzo dobre pod każdym względem i tego właśnie brakowało.
Właśnie w ten sam sposób należy uzupełniać kolejne scenerie , które tego nie posiadają.
Czekamy na kolejne teksty do nagrań i realizacji.

Tomaszek_Łódź:
Kolejna paczuszka rozmów do scenerii Bałtyk, na zamówienie @PanaMechanika. Głosu oprócz mnie użyczyli: @PanMechanik i @AR0M4N.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej